TEAMBUILDING ØVELSER

10 sjove teambuilding øvelser

Styrk samarbejdet i virksomheden og medarbejdergruppen med disse enkle teambuilding øvelser i naturen. Alle øvelserne tager afsæt i det maritime univers og foregår naturligvis udendørs.

Når I booker teambuilding øvelser om bord på en ægte skonnert, er I garanteret en masse sjove udendørs aktiviteter, som alle kan være med til. Og alle aktiviteter er tilrettelagt af vores dygtige og erfarne besætninger.

Klik og bestil teambuilding hos De Forenede Sejlskibe.

Her er en række gode forslag og ideer til teambuilding og samarbejdsøvelser:

1) Konkurrence om at sætte sejl

Medarbejderne inddeles i hold, og konkurrencen starter allerede, når holdene skal være med til at sætte sejl. Besætningen holder øje og giver ”hemmelige” points.

2) Bind en knude

Matrosen viser en model af en knude, og hvert sjak får udleveret et tov og skal herefter binde knuden imens hele kompagniet skal holde fast i tovet (en sjov øvelse som minder om ”kluddermor”).

3) Knobbinding

Hvem kan binde f.eks. et ”Råbåndsknob” eller “Pælestik”.

4) Klatre i riggen

En fra hvert team bliver udnævnt til at klatre op i riggen på tid og rappelles ned fra mastetoppen. Dette kræver specialudstyr.

5) Lav en stavvending

Hvem er bedst til at sejle mod vinden. Besætningen instruerer. Holdene afprøver.

6) Lær at kvejle tov

Hver gang kaptajnen har sagt ”klar vende” skal tovværket kvejles op, så sejlskibet er klar til en ny manøvre. Hvem laver det flotteste kvejl!

7) Match Race

Hvis I sejler med to eller flere skibe, kan Match eller Fleet Race arrangeres for hele selskabet.

8) Mand over bord

”Mand-over-bord” øvelsen er et lille kursus i sig selv, der kræver tid og skal bestilles på forhånd.

9) En Munter Quiz

Den sjove Quiz løses i hold af jeres personale og bedstemanden retter og giver karakterer evt. med præmie til bedste besvarelse.

10) Hop i havet

Sommer eller vinterbadning? Medbring gerne badetøj til denne event i Danmarks natur.

FAKTA OM UDENDØRS TEAMBUILDING

Vi har tre skonnerter med plads til 10-16 overnattende voksne gæster på hver – i alt på alle tre er der plads til 38 overnattende. Se mere om de tre skonnerter Lilla Dan, Halmø og Mira.

Vi er fleksible og sammensætter jeres teambuilding-dag i samarbejde med jer. Dermed kan I være sikre på at blive udfordret på lige netop de områder, I ønsker.

Klik og få mere information teambuilding eller læs mere om teambuilding hos De Forenede Sejlskibe.