Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

FIRMA SOMMERFEST

Idéer til sommerens firmafest

Solen skinner, latteren klinger højlydt gennem den friske luft, og smilene breder sig på folks solbrune ansigter. Det er sommer, og firmafesten er i fuld gang på dækket af det stemningsfulde sejlskib.

Den årlige sommerfest ryster kollegerne sammen og giver et dejligt boost til fællesskabet. Det lyder som en af de super sjove fester! Men hvordan får man de gode sommerfest ideer, og hvordan stabler man sådan et vellykket arrangement på benene?

Læs med her og gå ikke glip af vores BONUSIDÉ til sidst..

Læs også: Afhold et populært og uforglemmeligt firmaarrangement

HER FÅR DU 6 GODE FORSLAG TIL SOMMERFEST

Står du og mangler en god idé til en genial firma-sommerfest, eller mangler du inspiration til at sætte gang i planlægningen af sommerens næste personalefest? Her får du en række gode tips, idéer og super brugbare forslag til sommerens firmaarrangement, som helt sikkert bliver uforglemmeligt.

1. Begynd med planlægningen i god tid

Sæt dig ned og få fastsat en dato så hurtigt som muligt. Det er vigtigt. Der skulle jo gerne komme så mange som muligt, når der nu er en fantastisk fest i støbeskeen. Oftest er det en god idé at være ude med datoen flere måneder i forvejen. Selvom det virker underligt, skal sommerfesten gerne planlægges, mens dagene er korte.

Når datoen er fundet, kan du sende en mail ud til dine kollegaer, hvor du fortæller om datoen og beder dem om at markere dagen i kalenderen. Til at begynde med behøver du ikke at have planlagt sted, tid osv, da det vigtigste er at få reserveret dagen. Men overvejer du en attraktiv og spændende lokalitet, som for eksempel et sejlskib, er det dog en rigtig god idé at reservere i god tid.

2. Vælg det rigtige tema til sommerfesten

Krydstogt, Hawaii, Sørøvere og pirater, Beach Party eller 80’er-fest? Der er bogstavelig talt oceaner af muligheder for sjove temaer til sommerens firmafest. Og det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser for sådan en maritim skovtur.

Men det er dog en rigtig god idé at tage højde for hvilken type mennesker, der kommer. Er kollegerne unge mennesker i 20’erne, der vil elske en action-fyldt aften med DJ og høj musik, eller er de grånende hår mere til romsmagning og tilbagelænet morskab?

Hvis festaftenen indeholder teambuilding-udfordringer, skal det naturligvis også afstemmes efter de personer, der kommer, så alle kan være med og få en sjov dag ud af det.

Læs også: Teambuilding med kajakker, knob og kabys

Overordnet set er det et rigtig godt tip at beslutte sig ret hurtigt for et tema, så underholdning, mad, musik og øvrige aktiviteter kan tilpasses til temaet.

3. Sørg for at der er lækker mad

Det giver nok sig selv, men sørg først og fremmest for at deltagernes smagsløg bliver godt og grundigt forkælet.

Når deltagerne ankommer til sommerfesten, sætter de fleste pris på en forfriskende velkomstdrink, så husk også at få den med i forberedelsen.

Virksomhedens størrelse har en stor betydning. Er det den lille grillfest til firmaet med 10 ansatte eller den gigantiske buffetmenu til flere hundrede medarbejdere – det gør selvfølgelig en forskel i planlægningen af arrangementet.

Men uanset hvad skal I ikke gå ned på rigtig god og velsmagende mad, så se at få booket kokken i god tid, og sørg også for at få afstemt budgettet, så der ikke kommer nogle ubehagelige oplevelser i regnskabet.

4. Idéer til aktiviteter i løbet af sommerfesten

Sommerfestens tema er afgørende for hvilken underholdning og sjove aktiviteter, I skal finde på. Men for at give dig inspiration kommer her et par idéer og tips, der uden tvivl bliver sikre vindere hos kollegaerne.

Hvorfor ikke holde personalefesten om bord på et sejlskib? Det giver med garanti en super stemning og mulighed for nogle helt særlige teambuilding-aktiviteter ombord. Samarbejd for eksempel om at sætte skibets kurs, hejse sejlene og trimme riggen til optimal fremdrift. Det kræver en god koordination af opgaverne. Der skal træffes beslutninger og handles, og der er sjældent tid til at tøve. Men bare rolig – alting foregår under kyndig instruktion fra en erfaren besætning. Læs mere om teambuilding og udendørs øvelser her.

Eller var det ikke en idé at krydre firmafesten med favoritten romsmagning kombineret med sejltur? Det er i hvert fald en helt særlig event, som ganske sikkert vil blive husket af kollegaerne i lang tid fremover. Den salte luft giver et originalt duftindtryk, og de hyggelige, maritime omgivelser om bord på skonnerten er med til at understrege smagen af de gyldne dråber. Læs mere om romsmagning til søs her.

5. Lav en kreativ invitation til sommerfesten

En god idé er at afstemme invitationen med festens tema. Hvis temaet for eksempel er et Caribisk krydstogt, kan indbydelsen formes som et boarding card til skibet. Her kan dato, navn og destination fremgå, som om det var et ægte cruise. Find en skabelon ved at søge efter billede af billetter og boarding cards på nettet.

Med sådan en indbydelse skaber du en forventning om, at festen er gennemført, og det sikrer, at folk møder op med godt humør og spændte på, hvad der dog skal ske af sjove aktiviteter undervejs.

Tænk allerede nu på hvordan I får samlet de bedste kreative kræfter, så årets sommerfest kan blive uforglemmelig.

6. Inddrag sjove udfordringer til festen

Sørg gerne for at der er nogle sjove fest udfordringer undervejs. Igen kan I tage udgangspunkt i firmafestens tema, men sørg for at arrangementet stadig bliver god kollega hygge for alle. Så der ikke er nogen, der føler sig uden for – det er trods alt ikke meningen. De fleste kan dog godt lide at blive udfordret lidt så prøv at tænk det med i planlægningen.

BONUSIDÉ:

Hold sommerfest i København på et sejlskib og få uforglemmelige oplevelser, der ryster kollegerne sammen med sjove aktiviteter. Tilmed kan I pudse CO2 glorien med denne klimavenlige sejltur for vindens kraft.

Få saltvandsduft i håret, når I stævner ud fra Københavns Havn og beundrer de kendte seværdigheder fra søsiden, mens I nyder en velkomstdrink på dækket af den smukke skonnert.

Få serveret middag om bord eller en buffet på dækket under åben himmel, hvor sommeren og udsigten rigtig kan nydes.

De Forenede Sejlskibe er fleksible, både hvad angår sejlturens tidspunkt og varighed. Skonnerterne kan på Øresund gå ind i Tuborg, Skovshoved, Rungsted, Helsingør, Dragør og Scanport som tidligere hed Kastrup. Se et eksempel på en festlig sommerudflugt og priser her: Sejl på 5 timers sommerudflugt med historisk skonnert.

Få ideer til firmaarrangement