Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

DANMARKS ENESTE ROMSKIB

I 2020 sejler Skonnerten rundt med 3. batch. Første batch sejlede én sæson, andet batch 20 måneder, som nu er til salg.

LÆS OGSÅ Romsmagning

Nyhedsbrev udsendt den 13.1.2015:

Skonnert er lige blevet lastet med 400 liter rom

Når den frigives i 2016, har rommen taget sødme, farve og ekstra fylde i de tidligere sherry egetræstønder. Rommen skal skvulpe lifligt rundt, når skonnerten sejler på det åbne hav – en metode der har rødder tilbage til 1500-tallet, hvor rom blev fragtet fra Vestindien.

Skibets stævn er nu forseglet og gjort til toldfrit område i 24 måneder, hvilket betyder, at ingen må betræde området med tønderne i perioden.

På den måde har vi en garanti for, at tønderne har været uåbnede i hele perioden. Det er vi glade for, for så ved kunderne præcist, hvad de får: Nemlig usædvanlig dansk rom af ekstra kvalitet, siger Anders Skotlander der ejer Skotlander Spirits, hvis ulagrede rom vandt guldmedalje ved Miami Rum

I 2016 åbnes tønderne, hvorefter rommen tappes, filtreres og fyldes på 1000 flasker og den ægte skibsrom kommer til at hedde RUM V (SCHOONER RUM 2016).

“Vi har arbejdet på at finde det rigtige skib i mere end et halvt år, og glæder os til at producere en rom af en ekstra høj kvalitet. Tøndernes indhold bliver aktiveret døgnet rundt og hiver dermed mere smag ud af træe,t. Om to år står vi med mere end 1.000 flasker højkvalitetsrom. Dem kan danskerne godt glæde sig til,” siger adm. direktør og ejer af Skotlander Spirits, Anders Skotlander, hvis første rom, “Rum 1”, har vundet priser i både Miami og Madrid.

– Der er så meget rom-historie i flåden, så jeg sagde da ja med det samme, da Skotlander spurgte, om vi kunne lagre rom på Skonnerten. Der dufter nu af rom i hele kahytten, og det kan vi søfolk godt lide, siger skipperen, der skal fragte romtønderne rundt.

LÆS OGSÅ Firmaarrangement