Mad om bord

Nyd god mad om bord

Forplejning er lavet af de dygtige kokke på Admiral Hotellets restaurant SALT og kan nydes enten i skibenes hyggelige saloner eller under den høje himmel rundt omkring på dæk.

Morgen og formiddag

Udvalg af wienerbrød og croissanter 30,- kr.
Udvalg af økologiske morgenstykker og wienerbrød m/ smør, ost og hjemmelavet marmelade 75,- kr.
Udvalg af økologiske morgenstykker, hjemmebagt rugbrød og croissanter m/oste, skinke og hjemmelavet marmelade. Ristet bacon, brunchpølser og røræg. Frisk frugtsalat, drænet yoghurt, müsli og alm. juice 170,- kr.

Frokost og aften

Gl.dags modnede dildsild m/smilende æg, løg, kapers og hjemmebagt rugbrød 85,- kr.
Varmrøget laks m/grønne asparges i salat, radise og fynsk rygeost samt hjemmebagt brød 120,- kr.
Skipper’s Labskovs m/hjemmesyltede rødbeder, purløg, økologisk smør og rugbrød 165,- kr.
Stegt bryst af Gråsten hane m/rabarberkompot, agurk og spidskål samt hjemmebagt brød 180,- kr.
Helstegt kalveculotte m/persille og nye grøntsager i sennepsfløde samt hjemmebagt brød 180,- kr.
Udvalg af oste på bræt m/rugkiks og kompot af tørret frugt samt hjemmebagt brød 80,- kr.
Rødgrød af rabarber og sommerbær m/kold fløde 55,- kr.
Den lette buffet:
Sprøde grøntsager og rygeost fra Fyn
Grillede courgetter m/ansjos, saltet citron og hård ost
SALT’s kerneflager
Butterdej bagt med gedeost og tomat
Charcuteri fra Nordhavnen m/cornichon og sennep
Dagens ost m/kompot af tørret frugt
Små chokoladebrud
Hjemmebagt brød og smør
200,- kr.
Den klassiske buffet:
Gl.dags modnede dildsild m/løg og kapers
Smilende æg m/rejer, mayonnaise og karse
Varmrøget laks m/grønne asparges i salat, radise og fynsk rygeost
Salat af Gråstenhane m/champignon, bacon og drueagurk
Lun hamburgerryg m/persille og nye grøntsager i sennepsfløde
Udvalg af oste m/rugkiks og kompot af tørret frugt
Salts chokoladebrud
Hjemmebagt rug- og hvidt brød
275,- kr.
Den maritime buffet:
Sprødt spidskål m/rogn, syrnet fløde og kørvel
Røget makrel m/peberrod og letsyltede grøntsager
Smilende æg m/rejer, mayonnaise og karse
Marineret krabbekød i salat m/nye kartofler og kapers
Varmrøget laks m/grønne asparges i salat, radise og fynsk rygeost
Lune fiskefrikadeller m/hjemmerørt remoulade og agurkesalat
Udvalg af oste m/rugkiks og kompot af tørret frugt
Rabarber-trifli m/vanillecreme og mandelkaramel
Hjemmebagt rug- og hvidt brød.
315,- kr.

Småt men godt

Friskpresset appelsinjuice 45,- kr.
Udvalg af sandwiches 65,- kr.
Rabarber-mazarinkage m/creme fraiche 45,- kr.
Hjemmegjorte chokoladebrud 45,- kr.
Udskåret frisk frugt 35,- kr.
Grøntsagscrudité m/rygeost 35,- kr.
3 slags salte snacks 45,- kr.
Vin- og Drikkevarekort 2017
Menukort 2017 maj-juli
Menukort 2017 august-oktober
Bemærk venligst at der skal bestilles ens for hele selskabet og min. 15 v/Buffet’erne. Meddel venligst ved bestilling om der er allergikere eller vegetarer blandt gæsterne. Visse arrangementer kan betinge ekstra serveringspersonale for maden om bord. Ret til ændringer forbeholdes (1.1.2017).
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×