Mad om bord

Nyd god mad om bord

Forplejning er lavet af de dygtige kokke på Admiral Hotellets restaurant SALT og kan nydes enten i skibenes hyggelige saloner eller under den høje himmel rundt omkring på dæk.

Morgen og formiddag

Udvalg af wienerbrød og croissanter35,- kr.
Udvalg af økologiske morgenstykker og wienerbrød m/ smør, ost og hjemmelavet marmelade75,- kr.
Udvalg af økologiske morgenstykker, hjemmebagt rugbrød og croissanter m/oste, skinke og hjemmelavet marmelade. Ristet bacon, brunchpølser og røræg. Frisk frugtsalat, drænet yoghurt, müsli og alm. juice170,- kr.

Frokost og aften

SALT’s Madpakke – Frokost til turen pakkes til hver gæst – stort, småt, sprødt & sødt165,- kr.
Gl. dags modnede sild m/karrysalat , løg, kapers og hjemmebagt rugbrød90,- kr.
Gravad laks m/spidskålssalat, ærter, dild og dijoncrème samt hjemmebagt brød125,- kr.
Skipper’s Labskovs m/hjemmesyltede rødbeder, purløg, økologisk smør og rugbrød170,- kr.
Letsprængt, stegt andebryst m/rysteribs, blomkål og peberrod samt hjemmebagt brød185,- kr.
Stegt kalvetyksteg m/grønne asparges, persillepesto og nye kartofler samt hj.bagt brød185,- kr.
Udvalg af oste på bræt m/rugkiks og kompot af tørret frugt samt hjemmebagt brød85,- kr.
Vanille-panna cotta m/kompot af rabarber og karamelliseret mandel60,- kr.
Den lette buffet:
Nye grøntsager m/kikærtepuré og saltet citron
Ristet padronpebre m/chili, koriander og lime
Sprødt brød m/persillepesto og ansjos
Butterdej bagt med gedeost og tomat
Udvalg af lufttørret charcuteri
Dagens ost m/kompot af tørret frugt
Små chokoladebrud
Hjemmebagt brød og smør
200,- kr.
Den klassiske buffet:
Gl. dags modnede sild m/karrysalat, løg og kapers
Smilende æg m/rejer, mayonnaise og karse
Gravad laks m/spidskålssalat, ærter, dild og dijoncrème
Salat af Gråstenhane m/champignon, bacon og drueagurk
Stegt kalvetyksteg m/bløde løg, persille og rysteribs
Udvalg af oste m/rugkiks og kompot af tørret frugt
Salts chokoladebrud
Hjemmebagt rug- og hvidt brød
275,- kr.
Den maritime buffet:
Grønne asparges m/muslingevinaigrette og havesyre
Nye kartofler – bornholmsk kryddersild, syrnet peberrodsfløde og grillede forårsløg
Smilende æg m/rejer, mayonnaise og karse
Salat af varmrøget kulmule – creme fraiche og letsyltet grønt
Gravad laks – spidskålssalat, ærter, dild og dijoncreme
Grovhakkede fiskefrikadeller m/røget spæk og hjemmerørt remoulade
Udvalg af oste m/rugkiks og kompot af tørret frugt
Vanille-panna cotta – kompot af rabarber og karamelliseret mandel
Hjemmebagt rug- og hvidt brød.
315,- kr.

Småt men godt

Friskpresset appelsinjuice45,- kr.
Udvalg af sandwiches – 3 slags/pers.75,- kr.
Mazarinkage m/marinerede sommerbær og crème fraîche45,- kr.
Hjemmegjorte chokoladebrud45,- kr.
Udskåret frisk frugt35,- kr.
Nye grøntsager m/kikærtepuré og saltet citron40,- kr.
1 slags salte snacks (f.eks. Ristede jordnødder i rød karry)20,- kr.
3 slags salte snacks45,- kr.
Vin- og Drikkevarekort 2018
Menukort 2018 maj-juli
Menukort 2018 august-oktober
Bemærk venligst at der skal bestilles ens for hele selskabet og min. 15 v/Buffet’erne. Meddel venligst ved bestilling om der er allergikere eller vegetarer blandt gæsterne. Visse arrangementer kan betinge ekstra serveringspersonale for maden om bord. Ret til ændringer forbeholdes (1.8.2018).