Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Mad om bord

Nyd god mad om bord

Forplejning er lavet af de dygtige kokke fra SALT restaurant på Copenhagen Admiral Hotel og kan nydes enten i skibenes hyggelige saloner eller under den høje himmel rundt omkring på dæk.

Morgen og formiddag

Udvalg af wienerbrød og croissanter45,- kr.
Udvalg af morgenstykker og wienerbrød m/ smør, ost og hjemmelavet marmelade65,- kr.
SALT’s Brunch: Udvalg af morgenstykker, rugbrød og croissanter, Ost, skinke og hjemmelavet marmelade. Lune pølser, bacon og røræg. Friskskåret frugt, skyr, granola og alm. juice175,- kr.

Frokost og aften

Gl.dags modnede karrysild, smilende æg, løg, kapers og hjemmebagt rugbrød125,- kr.
Grøn sommersalat m/blomkål, saltet agurk og syltet stikkelsbær75,- kr.
Salat af grønne asparges m/pillede rejer og rygeost samt hjemmebagt brød125,- kr.
Skipper’s Labskovs m/hjemmesyltede rødbeder, purløg, smør og rugbrød185,- kr.
Varmrøget laks m/marinerede nye kartofler, syrnet fløde og urter samt hjemmebagt brød175,- kr.
Stegt kalv fra Himmerland m/grillet sommergrønt samt hjemmebagt brød215,- kr.
Danske oste m/sprødt og sødt samt hjemmebagt brød90,- kr.
Rabarbertrifli, m/mascarponecrème og karameliseret mandel75,- kr.
SALT’s Picnic:
Salat af grønne asparges m/pillede rejer og rygeost
Ristet blomkål m/saltet agurk, dild og syltet stikkelsbær
Røget hane fra Gråsten m/marineret perlebyg, ærter og estragon
Brownie m/bitter chokolade og nødder
Hjemmebagt brød
Pakket inviduelt pr. gæst.
195,- kr.
Smagen af sommer buffet:
Salat af grønne asparges m/pillede rejer og rygeost
Ristet blomkål m/saltet agurk, dild og syltet stikkelsbær
Røget hane fra Gråsten m/marineret perlebyg, ærter og estragon
Pulled pork m/citronmayo og grillet sommergrønt i vinaigrette
Danske oste
Rabarbertrifli m/mascarponecreme og karamelliseret mandel
Hjemmebagt brød
330,- kr.

Småt men godt

Friskpresset appelsinjuice45,- kr.
Udvalg af sandwiches – 1 stk./pers. pakket individuelt75,- kr.
Hjemmebagt kernefladbrød25,- kr.
Ristede jordnødder i rød karry25,- kr.
Sprøde saltmandler35,- kr.
Grønne asparges m/Fynsk rygesost50,- kr.
Fermenterede manzanilla oliven La Prieta50,- kr.
Coppa – kryddertørret italiensk nakke af gris50,- kr.
Salte sardiner i olivenolie m/brændt citron75,- kr.
Brownie m/bitter chokolade og nødder50,- kr.
SALTs chokoladebrud45,- kr.
Vin- og Drikkevarekort 2020
Menukort 2021 maj-juli
Menukort 2021 august-oktober
Bemærk venligst at der skal bestilles ens for hele selskabet og min. 15 v/Buffet. Meddel venligst ved bestilling om der er allergikere eller vegetarer blandt gæsterne. Visse arrangementer kan betinge ekstra serveringspersonale for maden om bord. Ret til ændringer forbeholdes (1.1.2021).