Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Mad om bord

Nyd god mad om bord

Forplejning er lavet af de dygtige kokke fra SALT restaurant på Copenhagen Admiral Hotel og kan nydes enten i skibenes hyggelige saloner eller under den høje himmel rundt omkring på dæk.

Morgen og formiddag

Udvalg af wienerbrød og croissanter40,- kr.
Udvalg af økologiske morgenstykker og wienerbrød m/ smør, ost og hjemmelavet marmelade78,- kr.
Udvalg af økologiske morgenstykker, rugbrød og croissanter m/oste, skinke og hjemmelavet marmelade. Lune pølser, bacon og røræg. Frisk frugtsalat, drænet yoghurt, müsli og alm. juice170,- kr.

Frokost og aften

SALT’s Madpakke – Frokost til turen pakkes til hver gæst – stort, småt, sprødt & sødt175,- kr.
Gl.dags modnede karrysild, smilende æg, løg, kapers og hjemmebagt rugbrød125,- kr.
Grønne asparges, rejer, urter, dildmayo og rugbrød125,- kr.
Skipper’s Labskovs m/hjemmesyltede rødbeder, purløg, økologisk smør og rugbrød185,- kr.
Kogt hamburgerryg, spidskålssalat, marinerede nye kartofler med radise og grov sennep samt hjemmebagt brød200,- kr.
Stegt kalvetyksteg m/løvstikke, kerner og grillede løg samt hjemmebagt brød215,- kr.
Udvalg af oste på bræt m/sødt og sprødt samt hjemmebagt brød90,- kr.
Rabarbergrød, fløde og ristede mandler75,- kr.
Den lette buffet:
Nye grøntsager m/Fynsk rygeost
Pure af kikærter, ristet sesam og koriander
Marinerede oliven
“Frøsnapper” bagt m/kerner og krydderi
Udvalg af lufttørret charcuteri
Dagens ost m/sprødt og sødt
Bagt mandel-mazarin
Hjemmebagt brød og smør
200,- kr.
Den klassiske buffet:
Gl.dags modnede karrysild m/smilende æg, løg og kapers
Grønne aparges, rejer og dildmayo
Salat af varmrøget laks, spidskål og løvstikke
Marinerede nye kartofler, radise og grov sennep
Lune frikadeller m/kartoffelsalat og purløg
Udvalg af oste m/sprødt og sødt
Salts chokoladebrud
Hjemmebagt rug- og hvidt brød
285,- kr.
Smagen af sommer buffet:
Saltet kulmule, dild kålskud og grønne ærter
Grønne aparges, løvstikke og vesterhavsost
Salat af spidskål, citron, urter og sprødt brød
Ristet blomkål, channa masala, mandler og rabarber
Stegt Gråstenhane, nye kartofler og morkler
Stegt kalvetyksteg, løvstikke, kerner og grillede løg
Udvalg af oste – sprødt og sødt
Bagt mazarin, bærkompot og flødecrème
Hjemmebagt rug- og hvidt brød.
330,- kr.

Småt men godt

Friskpresset appelsinjuice45,- kr.
Udvalg af sandwiches – 3 slags/pers.75,- kr.
Marinerede oliven40,- kr.
Bagt mazarinkage m/bærkompot og flødecrème48,- kr.
Hjemmegjorte chokoladebrud45,- kr.
Udskåret frisk frugt38,- kr.
Nye grøntsager m/Fynsk rygeost40,- kr.
3 slags salte snacks45,- kr.
1 slags salte snacks (f.eks. Ristede jordnødder i rød karry)25,- kr.
Vin- og Drikkevarekort 2020
Menukort 2020 maj-juli
Menukort 2020 august-oktober
Bemærk venligst at der skal bestilles ens for hele selskabet og min. 15 v/Buffet’erne. Meddel venligst ved bestilling om der er allergikere eller vegetarer blandt gæsterne. Visse arrangementer kan betinge ekstra serveringspersonale for maden om bord. Ret til ændringer forbeholdes (1.1.2020).