Mad om bord

Nyd god mad om bord

Forplejning er lavet af de dygtige kokke fra SALT restaurant på Copenhagen Admiral Hotel og kan nydes enten i skibenes hyggelige saloner eller under den høje himmel rundt omkring på dæk.

Morgen og formiddag

Udvalg af wienerbrød og croissanter40,- kr.
Udvalg af økologiske morgenstykker og wienerbrød m/ smør, ost og hjemmelavet marmelade78,- kr.
Udvalg af økologiske morgenstykker, hjemmebagt rugbrød og croissanter m/oste, skinke og hjemmelavet marmelade. Ristet bacon, brunchpølser og røræg. Frisk frugtsalat, drænet yoghurt, müsli og alm. juice170,- kr.

Frokost og aften

SALT’s Madpakke – Frokost til turen pakkes til hver gæst – stort, småt, sprødt & sødt175,- kr.
Ruths kryddersild fra Christiansø, løg, kapers og hjemmebagt rugbrød125,- kr.
Salat af røget kulmule m/stikkelsbær, persille og rugbrød125,- kr.
Skipper’s Labskovs m/hjemmesyltede rødbeder, purløg, økologisk smør og rugbrød185,- kr.
Stegt Gråstenhane m/blomkål, svampe og syltet grøn tomat200,- kr.
Grillet nakke af gris m/Gremolata, salturt og ristede løg210,- kr.
Udvalg af oste på bræt m/sødt og sprødt samt hjemmebagt brød90,- kr.
Mørk chokoladeganache m/romcreme og solbær75,- kr.
Den lette buffet:
Nye grøntsager, cremet rygeost fra Gundestrup
Pure af kikærter, ristet sesam og koriander
Marinerede grønne ferskner
Sprødt brød m/persillepesto og ansjos
Udvalg af lufttørret charcuteri
Dagens ost m/sprødt og sødt
Bagt mandel-mazarin
Hjemmebagt brød og smør
200,- kr.
Den klassiske buffet:
Ruths kryddersild fra Christiansø m/smilende æg, løg og kapers
Gravad laks – dild, sennep og brun farin
Varmrøget kulmule m/spidskål og saltet citron
Dampet porre i vinaigrette – æg, hakket bacon og kørvel
Lune frikadeller m/kartoffelsalat og purløg
Udvalg af oste m/sprødt og sødt
Salts chokoladebrud
Hjemmebagt rug- og hvidt brød
285,- kr.
Smagen af sommer buffet:
Saltet kammusling – agurk, dild og østers
Salat af røget kulmule – stikkelsbær, persille og rugbrød
Ristet blomkål i salat – kapersvinaigrette og urter
Grillet gulerod – peberrodscreme, æbleeddike og sprøde kerner
”Pulled” nakke af gris – gremolata, salturt og ristede løg
Stegt Gråstenhane – svampe og syltet grøn tomat
Udvalg af oste – sprødt og sødt
Tærte på sensommerbær – lys chokolade og italiensk marengs
Hjemmebagt rug- og hvidt brød.
325,- kr.

Småt men godt

Friskpresset appelsinjuice45,- kr.
Udvalg af sandwiches – 3 slags/pers.75,- kr.
Marinerede grønne ferskner40,- kr.
Mazarinkage m/brombær og crème fraîche45,- kr.
Hjemmegjorte chokoladebrud45,- kr.
Udskåret frisk frugt35,- kr.
Nye grøntsager m/cremet rygeost fra Gundestrup40,- kr.
3 slags salte snacks45,- kr.
1 slags salte snacks (f.eks. Ristede jordnødder i rød karry)25,- kr.
Vin- og Drikkevarekort 2019
Menukort 2019 maj-juli
Menukort 2019 august-oktober
Bemærk venligst at der skal bestilles ens for hele selskabet og min. 15 v/Buffet’erne. Meddel venligst ved bestilling om der er allergikere eller vegetarer blandt gæsterne. Visse arrangementer kan betinge ekstra serveringspersonale for maden om bord. Ret til ændringer forbeholdes (1.8.2019).