Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

PERSONALEDAG

10 gode grunde til at arrangere jeres næste personaledag på havet

Er det dig, der står for at arrangere virksomhedens næste personaledag? Og vil du sikre dig en dag fyldt med spændende oplevelser? Som inspiration har vi samlet 10 fordele, der er ved at afholde jeres næste personaledag på havet. Her skaber vi rammerne for en anderledes og mindeværdig dag.

1. Anderledes personaledag

Når I vælger at holde jeres næste personaledag på havet, kan vi garantere jer, at I får en anderledes og sjov dag, som de færreste har oplevet før. Sejlbådene er smukke, store og maritime og bidrager til at skabe inspiration og en afslappet stemning. Læs mere om mulighederne for et forfriskende anderledes firmaarrangement.

2. Imponér jeres kollegaer

Ved at skabe en dag for virksomhedens medarbejdere på havet, skaber I også en ny oplevelse for de fleste. Det er oftest ikke særlig mange af medarbejderne, der har prøvet at sejle på et rigtigt sejlskib. Derfor kan du nemt imponere dem, når du arrangerer jeres medarbejderdag på havet.

3. Sjove gruppeaktiviteter

Hvis I er interesserede i teambuilding, kan det nemt arrangeres på sejlskibene. Teambuilding er en god idé for alle virksomheder, der ønsker at skabe et tættere sammenhold blandt medarbejderne. I teambuilding er det ofte kommunikation, der er nøgleordet for, at opgaverne løses.
Teambuilding er ofte et sjovt break fra de mere faste rammer på arbejdspladsen, og man ser ofte nye sider af sine kollegaer. Der er fokus på samarbejde, kommunikation og udvikling af det indbyrdes samarbejde.

4. God mad om bord

En personaledag på havet kræver ud over godt vejr og en god vind også rigtig god mad. Derfor er det vigtigt på forhånd at have gjort sig nogle overvejelser omkring, hvad der skal være på menuen. Faciliteterne på sejlbådene er gode, så der er rigeligt med plads til at sidde og nyde et godt måltid i fantastiske rammer.

5. Styrker fællesskabet

De aktiviteter, I vælger at lave på jeres personaledag, styrker uden tvivl både jeres fællesskab på arbejdspladsen og jeres arbejdsglæde. En personaledag på havet er et godt pusterum fra hverdagen, hvor der er højt til loftet og plads til at grine.

6. I kommer langt væk fra hverdagen

Flyt jeres fokus væk fra hverdagen, når I tager afsted til jeres næste personaledag. Deltagerne vil med garanti glemme alle deres bekymringer fra hverdagen, når de sætter deres fødder på et sejlskib. Her har de nemlig lov til at grine og være i nuet, hvor der ikke forventes noget af dem.

7. Maritime omgivelser

Sejlskibene skaber rammerne for en maritim oplevelse, når I vælger en personaledag på havet. Med de store sejl, det gamle interiør og den erfarne besætning oplever I en følelse af at være langt væk hjemmefra. De maritime omgivelser er formentlig langt fra, hvordan jeres kontor ser ud, og I vil opleve at vende tilbage til arbejdet med en ny portion arbejdsglæde.

8. I kan slappe af

Hele virksomheden kan nemt slappe af, når I vælger at holde jeres næste medarbejderdag på Øresunds åbne vidder. Det aftales med den ansvarlige på båden, hvordan dagen skal forløbe, og hvor meget I selv har lyst til at stå for. På den måde kan I være sikre på, at der bliver taget hånd om jer hele dagen og aftenen. Vælger I en personaledag med De Forenede Sejlskibe, kan I for eksempel sejle fra København, Tuborg Havn, Skovshoved, Helsingør, Rungsted, Dragør og flere andre steder.

9. Der er mulighed for at holde møder

Sejlskibene er store og indeholder faciliteter, der gør det muligt for jer at holde møder om bord. Så hvis jeres personaledag for eksempel indeholder et afdelingsseminar, er lokalerne om bord på sejlskibene perfekte til at danne rammerne for jeres møder.

10. Naturlige omgivelser på havet

Der er ikke noget bedre end at komme ud i naturen, når man skal væk fra hverdagens mange gøremål. Ved at afholde jeres personaledag på havet kommer I langt væk hjemmefra, I får vind i håret og et frisk pust til sindet, der skaber fokus på arbejdet efterfølgende.

Glæd kollegerne med en sjov og anderledes oplevelse

For at skabe den bedste personaledag for dine kollegaer og dermed give dem en oplevelse, som de sent vil glemme, kan du arrangere dagen på et sejlskib. Jeres personaledag vil med garanti skabe en ny arbejdsglæde blandt kollegaerne, som vil skinne igennem på arbejdspladsen efterfølgende.

Som virksomhed viser I også udadtil, at I værdsætter jeres medarbejdere gennem god personalepleje og giver dem en oplevelse, som de vil huske i fremtiden.

Få 6 gode råd her: Sådan får du glade medarbejdere