Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

KLARGØRING

Der arbejdes under de hvide telte med klargøring af skibene

Om vinteren arbejdes der under “husene” af hvid teltdug og til foråret i april skal alle tre skonnerter på værft til det årlige værftsophold med efterfølgende syn af Søfartsstyrelsen, hvor hvert skib får fornyet farttilladelsen, som er alles garanti for den optimale sikkerhed om bord.

Riggen gås efter

På skonnerterne skal riggen gås efter og rundholter, topstænger og master skal lakeres. At klatre i riggen tilbyder vi også som teambuilding-øvelser på en teambuilding dag.

Lanterner, lanternekasser og mastefødder skal også efterses. Og faktisk skal alle flader lakeres!

I 2021 blev Skonnerten Halmø’s to grønne ruf omfuget, hvor al lak og maling blev skrabet af.

Glæd dig til Sommerudflugt

Det årlige værftsophold

Begge vores skonnerter skal under værftsopholdet gås efter i kalfatringen i undervandsskroget, fribordet slibes og males.

Lilla Dan er på værft i Svendborg hos Ring Andersen i hele april og Skonnerten Halmø har bundsyn er ligeledes på bedding også i Svendborg . På bedding har du mulighed for at se skibene på land og det arbejde, der pågår med slibning og maling af kølen og den del af skroget, der ligger under vandlinjen, når skibene er i vandet. Bundmaling er sikker hvert år!

LÆS OGSÅ: Træskibene

Efter værftsophold i april skonnerterne klar til den årlige gennemgang med klasseselskab og syn af Søfartsstyrelsen, så vi igen i år kan byde nye og velkendte velkomne om bord til fantastiske sejloplevelser i sejlsæsonen med godkendte sejlskibe.

Når vi ikke sejler har Lilla Dan og Halmø til daglig hjemhavn ved kajen foran Admiral Hotel tæt på Nyhavn. Her fungerer de som et maritimt og aktivt oplevelsescenter med aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding, og andre erhvervsrelaterede arrangementer. Eller du kan booke sejlskibene til skønne familiefester lige fra fødselsdagsfest, konfirmation, bryllup, dåb eller familiehygge på en sommerudflugt.

LÆS OGSÅ: Sejlskib

Nyhedsbrev udsendt 01.02.2022.