Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

KLARGØRING

Der arbejdes under de hvide telte med klargøring af skibene

Om vinteren arbejdes der under “husene” af hvid teltdug og til foråret i april skal alle tre skonnerter på værft til det årlige værftsophold med efterfølgende syn af Søfartsstyrelsen, hvor hvert skib får fornyet fartstilladelsen, som er alles garanti for den optimale sikkerhed om bord.

Riggen gåes efter

På skonnerterne skal riggen gåes efter og rundholter, topstænger og master skal lakeres. At klatre i riggen tilbyder vi også som teambuilding-øvelser på en teambuilding dag.

Lanterner, lanternekasser og mastefødder skal også efterses. Og faktisk skal alle flader lakeres!

Da Skonnerten Halmø’s to grønne ruf skal omfuges i år, bliver al lak og maling skrabet af. På Skonnerten Mira er det tid til at checke træk på skrueakslen, hvilket skal ske hvert 5. år, og det er også tid til grovvask under dørken, så al fast og løs aptering er tømt.

Glæd dig til Sommerudflugt

Det årlige værftsophold

Alle tre skonnerter skal under værftsopholdet gåes efter i kalfatringen i undervandsskroget, fribordet slibes og males.

Skonnerten Mira er på værft i Gilleleje fra den 6.-9. april 2021. Lilla Dan er på værft i Svendborg hos Ring Andersen i hele april og dokning fra den 19.-29. april. Skonnerten Halmø har bundsyn den 13. april og på bedding også i Svendborg. På bedding har du mulighed for at se skibene på land og det arbejde, der pågår med slibning og maling af kølen og den del af skroget, der ligger under vandlinien, når skibene er i vandet. Bundmaling er sikker hvert år!

LÆS OGSÅ: Træskibene

Efter værftsophold i april er alle tre skonnerter klar til den årlige gennemgang med klasseselskab og syn af Søfartsstyrelsen, så vi igen i år kan byde nye og velkendte velkomne om bord til fantastiske sejloplevelser i sejlsæsonen med godkendte sejlskibe.

Når vi ikke sejler har alle 3 historiske skonnerter til daglig hjemhavn ved kajen foran Admiral Hotel tæt på Nyhavn. Her fungerer de som et maritimt og aktivt oplevelsescenter med aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding og andre erhvervsrelaterede arrangementer. Eller du kan booke sejlskibene til skønne familiefester lige fra fødselsdagsfest, konfirmation, bryllup, dåb eller familiehygge på en sommerudflugt.

LÆS OGSÅ: Sejlskib

Nyhedsbrev udsendt 29.1.2021.