Vind gavekort til en sejltur

Deltag i konkurrencen og vind gavekort til en sejltur for 2 personer.

Hvis du vinder gavekortet til en sejltur kan du se frem til: Prøv om lidt at lukke øjnene og forestil dig følgende:

Bliv budt velkommen om bord og mens sejlskibet langsomt sejler ud af havnen, fortæller skipper om skibets historie og hvilke oplevelser dagens sejlads byder på.

Når kursen er lagt inviteres alle til at være med til at sætte skibets store sejl. Det er en spændende fælles opgave og et meget tilfredsstillende syn, når vinden fylder sejldugen helt ud og driver sejlskibet roligt fremad.

Nu kan I nyde et stk. frisk frugt og en læskende sodavand eller en skummende fadøl på dækket eller i skibets salon, inden I får mulighed for at hjælpe med at tage sejlene ned igen.

Afgang i pinsen den 11. eller 12. juni 2011 fra Admiralkaj v/Admiral Hotel kl. 10.30, 13.30 og 16.30.

Sejladserne varer 2 ½ time. Sejladserne gennemføres ved min. 20 pers. og kan aflyses ved ekstreme vejrforhold. Reservation af pladser er nødvendig og skal foretages senest 8 dage før den ønskede sejlads. Mødetid senest 15. min. før afgang. Ring på +45 30 50 60 90.

Svar rigtigt og deltag i konkurrencen om en gavekort til en sejltur

Hvad betyder det maritime udtryk “Kølsvin”?

Agterende
Indvendig køl
Gulv

Send en mail til info@deforenedesejlskibe.dk og deltag i lodtrækningen. Sidste frist for deltagelse er torsdag den 14. april 2011. Vinderne får direkte besked og bliver annonceret i næste Nyhedsbrev.