Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Sejl togter i sejl sæson 2014

Skonnerten Mira deltager i Folkemødet på Bornholm i Allinge Havn også i 2017.

Traditionen tro udkommer Togtbrochuren den 1. februar 2014 og så er der heftig trafik på tasterne midnat kl. 00.00.00

Det gælder nemlig om at sikre sig en køje om bord og især er Limfjorden Rundt meget efterspurgt, så der er udsolgt på kort tid! Send os en mail og vi vil fortælle dig om du er blandt de heldige, der får en køje.

Sidste år inviterede vi til et nyt togt – nemlig til RumRegatta i Kr. Himmelfartsferien, som også blev udsolgt, så den succes gentager vi selvfølgelig i år.

Sejl med til Folkemødet på Bornholm

I år udvider vi så igen mulighederne og du kan booke en køje om bord på Skonnerten Mira, der sejler til Folkemødet på Bornholm nærmere bestemt til Allinge Havn.

2 døgns sejltogt

Kom om bord på Skonnerten Mira bygget i 1898 og oplev et sejltogt i historiens vingesus.

Vi sejler til Folkemødet i Allinge for vindens kraft som i sejlskibenes storhedstid. Ved en mild brise sejler vi non-stop og gerne med natsejlads f.eks. via Falsterbo Kanalen. Eller ved helt fantastisk vejr hele vejen rundt om Bornholm. Alt efter vinden kan Skipper vælge at anduve Vang på Bornholm eller Kåseberga Hamn en lille perle for lystbåde, men også en hyggelig fiskerihavn – hvor der oven i købet er et lille røgeri.

Herefter er de knap 30 sømil perfekt til en dagssejlads over til Allinge og med tiden bliver I helt dygtige til at sætte og bjærge sejl og stå til rors.

Afgang
Admiral Kaj v/Admiral Hotel: Mandag den 9. juni 2014 kl. 1600

Ankomst
Allinge Havn: Onsdag den 11. juni 2014 kl. 1600

Pris: 2.900,- kr./køje incl. skibskost og sunde drikkevarer. Sodavand, fadøl og vin kan købes om bord til rimelige priser.

Book din køje om bord på Skonnerten Mira ved at klikke hen til 9. juni 2014 i booking-kalenderen.

1 ½ døgns sejltogt
Sejl med til København efter Folkemødet i Allinge. Vi sejler non-stop med tovagt-skifte ved natsejlads, hvor vi kan kigge efter stjerner.

Du har også mulighed for at få lidt undervisning i praktisk sømandsskab som f.eks. knob og stik og skipper fortæller gerne om skonnertens opbygning og rigtyper i traditionelle sejlskibe.

Afgang
Allinge Havn: Søndag den 15. juni 2014 kl. 1500

Ankomst
Admiral Kaj v/Admiral Hotel: Mandag den 16. juni 2014 kl. 2100

Pris: 1.900,- kr./køje incl. skibskost og sunde drikkevarer. Sodavand, fadøl og vin kan købes om bord til rimelige priser.

Du behøver ikke kunne sejle inden du tager med

I behøver ingen sejlerfaring for at kunne tage på togt. Skibet har en professionel besætning på to mand som guider jer med skibsarbejdet om bord som f.eks.; rortørn, sejlsætning, sejlmanøvrer, kabystørn, rengøring og bakstørn.

To toiletter findes om bord og fire kahytter til 2-4 personer. Hver deltager får sin egen faste køje med madras, dyne og hovedpude.

Book din køje om bord på Skonnerten Mira ved at klikke hen til 15. juni i booking-kalenderen.

Se Togtbrochure 2014 for Lilla Dan’s togter.

Nyhedsbrev udsendt 31.1.2014.