Skt. Hans Aften

Kontakt os for jeres private arrangement Skt. Hans Aften den 23. juni 2017.

Skt. Hans Aften bål i København fejres på vandet med tale

Copenhagen Admiral Hotel og Det Kongelige Teater inviterer i fællesskab til Skt. Hans Aften i smukke omgivelser ved havnefronten på Kvæsthusbroen og Admiralkajen.

Kulturminister Per Stig Møller holder båltale kl. 21 og efterfølgende synges Midsommervisen for af kongelig operasanger.

Torsdag den 23. juni 2011
Kl. 19.00 “Story Fight Night”
Kl. 21.00 Båltale v. kulturminister Per Stig Møller
Kl. 21.15 Båltænding på vandet i Kvæsthusgraven
Kl. 21.20 Midsommervisen synges for af kongelig operasanger
Kl. 22.00 Stumfilmsudgaven af Phantom of the Opera fra 1925 med live elektronisk lydside ad DJ Djuna Barnes

Bål og underholdning er naturligvis gratis, og det hele foregår ved Kvæsthusgraven mellem Admiral Hotel og Ofelia Beach.

SALTs Sankt Hans Menu

SALTs køkkenchef Rasmus Møller Nielsen har sammen med sin dygtige stab af kokke lagt sit engagement med vægt på ærlig mad, der smager.

Sankt Hans Menuen består af fem retter, men hvis det bliver for meget kan man vælge 3 eller 4 retter ud, nøjagtigt som man ønsker det.

Vi anbefaler at bestille bord i god tid på tlf. 33 74 14 44.

Nyhed: SALT bar & café

Skal det være lidt mere afslappet, så besøg os i den nyåbnede SALT bar & café og oplev stemningen på én af byens allerbedste pladser med udsigt til det flotte Sankt Hans bål i havnebassinet lige foran Admiral Hotel.

Værelse med udsigt

Oplev hele aftenen fra første parket og bestil et værelse med udsigt på Admiral Hotel. Så får du både udsigt, bål og båltale med.

Vi forærer en flaske god Champagne til de første 10, der bestiller værelse til denne aften. Overnatning inkl. stor morgenbuffet kr. 1.450 for to personer.

Bestil på tlf. 33 74 14 14 eller e-mail booking@admiralhotel.dk. Husk at henvise til bookingkode 01 sankthans.

Bålet set fra et skibsdæk

For de hurtige vil det være muligt at nyde Sankt Hans Aften på en sejltur om bord på et af de smukke sejlskibe Halmø og Mira. Vi sejler fra Admiralkajen kl. 18.00, og du kan være med til at sætte sejl, hvis du har lyst.

Ellers kan du bare nyde sejladsen og et glas køligt mousserende vin med friske jordbær, og efterfølgende en skibsmenu bestående af grønne asparges med rygeost, udvalg af europæisk charcuteri med artiskok og oliven samt nordiske oste med hjemmelavet knækbrød. Hertil et dejligt glas hvid- og rødvin og middagen afsluttes med kaffe.

Skibene vil lægge til foran Amaliehaven med direkte udsigt til bålet i Kvæsthusgraven, hvor man dermed kan opleve taler, bål og sang direkte fra skibsdækket.

Pris kr. 867 pr. pers alt inkl. (der tages forbehold for min. 20 tilmeldinger).

Book direkte på tlf. 30 50 60 90 eller send din forespørgsel på info@deforenedesejlskibe.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Nyhedsbrev udsendt 20.6.2011.