Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Kvæsthusmolen

Kvæsthusmolen indvies onsdag den 29. juni 2016

Kvæsthusmolen er efter fem års projektarbejde i det centrale København klar til at byens borgere og turister kan indtage den helt nye plads, Kvæsthuspladsen – Københavns nye smørhul!

Kvæsthusmolen har vand på tre sider og pladsen, der har et areal på 12.500 m2, kan rumme alt lige fra store sportsbegivenheder til kunst og kultur. Inderst i Kvæsthusbassinet ligger Kyssetrappen, hvor man også kan få dyppet tæerne i vand. I SALT Café kan man drikke en kop kaffe eller spise lidt mad og nyde synet af vore tre skonnerter, når de altså ikke er ude og sejle med heldige gæster.

Når 100 års-regnen falder, kan pladsen opsamle vandet og lede det ud i havnen via de forsænkede haveanlæg og underjordiske rør på Skt. Annæ Plads. Under molen er de 500 nye p-pladser, som med direkte dagslys og højt til loftet er en oplevelse i sig selv.

Kom til Folkefest og Åbent Skib

Under festlighederne holder vi Åbent Skib, hvor alle er velkomne om bord på Skonnerten Mira og Skonnerten Halmø mellem kl. 15-18. Her kan du spørge ind til skibenes historie og hvad skonnerterne bruges til i dag som spænder lige fra konferencer, teambuilding og andre firma arrangementer til skønne sejlferier, dagsture, events, fester, togter m.m.

I anledning af indvielsen er der folkefest frem til kl. 21.00 med masser af aktiviteter og underholdning for børn, unge og voksne. Man kan bl.a. opleve teater, koncerter, børneopera, swingdans og parkourshow – og der bliver mulighed for at komme på rundvisning med folkene bag Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet. Programmet er udarbejdet i et samarbejde mellem Kvæsthusselskabet og Foreningen Ofelia Plads.

Legeskibet på Ofelia Plads

Lilla Dan er Legeskib under festligheder af Kvæsthusmolen og vil ligge på ydersiden af Ofelia Plads, der tidligere hed Ofelia Beach, onsdag den 29. juni, hvor der vil være aktiviteter mellem kl. 15-20. Legeskibets program for dagen og de føgende dage kan ses på Legeskibet.

Forening Ofelia Plads vil for fremtiden stå for kulturtilbud på Kvæsthusmolen, der bl.a. skal stå for planlægning og afvikling af en bred vifte af arrangementer og begivenheder på Kvæsthusmolen. Læs mere om foreningen Ofelia Plads.

Nyhedsbrev udsendt 27.6.2016.