Kulturhavn den 2.-4. august 2013

Fredag den 2. august 2013 skydes landets største kultur- og havnefestival KULTURHAVN i gang med en festlig og flydende kulturel åbningsparade, der markerer festivalens områder fra Refshaleøen i nord til Slusen i syd.

KULTURHAVN præsenterer i år et program med unikke kulturelle oplevelser i de smukkeste kulisser. Festivalen vil inspirere sine gæster til at opdage og udforske havnen i al sin kontrastfyldte charme og skønhed, og opleve kulturen i helt nye rammer.

KULTURHAVNs program byder på 95 forskellige typer aktiviteter og over 200 arrangementer, hvor gæsterne endnu engang kan opleve og deltage i en fascinerende vifte af aktiviteter inden for både kunst, kultur og sport.

Festivalen er interaktiv, gratis og åben for alle, og giver publikum mulighed for selv at deltage aktivt i oplevelserne, og opleve helt nye steder og sider af havnen.

KULTURHAVN foregår i hele Københavns Havn, og det er nemt og gratis at komme rundt til de mange spændende områder. Festivalen vil være forbundet med gratis KULTURHAVN-både, og kan som noget helt nyt i samarbejde med Movia, invitere festivalgæsterne om bord på gratis havnebusser under hele festivalen.

Eventyrlige sejladser

Fra Admiral Kaj har du smukt vue til nogle af Københavns mest ikoniske bygninger. Admiral Hotel, Skuespilhuset, Amaliehaven og Operaen, der troner på modsatte kaj, giver området et nærmest royalt og ophøjet præg.

Fra Admiral Kaj byder KULTURHAVN om bord på De Forenede Sejlskibes majestætiske træskibe, der fører dig på en eventyrlig sejlads ned gennem Københavns Havn. Desuden kan du på kajen få en oplevelse i særklasse med renæssancedans i ægte Christian IV-stil.

KULTURHAVN omdanner museumscoasteren M/S Samka til flydende dansescene og og får kajen til at svinge, når der inviteres til festlig samba- og salsafest fredag og lørdag aften.

Velkommen om bord

Hop om bord på enten Halmø, Mira eller Lilla Dan og få en unik Kulturhavn oplevelse, når de stævner ud fra Admiral Kaj. Sejl igennem Købehavns Havn og oplev at broerne åbner sig, og lader dig passere ind i hjertet af København.

Der er ingen tilmelding til sejlturene. Kom i god tid – pladserne fordeles efter “først-til-mølle”-princippet.

Fredag den 2. august
Afgang med Halmø og Mira
kl. 20.00-21.30

Lørdag den 3. august
Afgang med Mira
kl. 12.00-13.30
kl. 15.00-16.30
kl. 18.00-19.30
kl. 20.00-21.30

Søndag den 4. august
Afgang med Halmø og Lilla Dan
kl. 12.00-13.30
kl. 15.00-16.30
Afgang med Mira, Halmø og Lilla Dan
kl. 18.00-19.30

Nyhedsbrev udsendt 30.7.2013.