Kulturhavn 2012 i Københavns Havn

De Forenede Sejlskibe deltager i KULTURHAVN – Danmarks største kultur- og havnefestival, som fortsætter sin eksplosive vækst.

Programmet er den 12. udgave af KULTURHAVN, som finder sted 3. – 5. august 2012. I år er hele seks forskellige områder af Københavns Havn inddraget – for første gang med Admiralkaj som integreret festivalområde.

Festivalen kan i år præsentere 111 forskellige aktiviteter og i alt 236 arrangementer. Blandt de mest opsigtsvækkende nyheder kan nævnes kulturoplevelser om bord på tre smukke gamle skonnerter. På Admiralkaj, hvor de historiske sejlskibe holder til kan man hoppe om bord på et af de tre historiske skonnerter Halmø, Lilla Dan og Mira.

Du får mulighed for at opleve Københavns Havn fra sin allersmukkeste side, når vi sejler igennem havnen hele vejen til Sydhavn, mens broerne åbner sig for de stolte skibe.

Der er tale om et særarrangement med begrænset antal pladser og tilmelding er derfor nødvendig. Du kan læse mere om sejladserne på Kulturhavns hjemmeside.

Så skynd dig at tilmelde dig de gratis sejladser ind bag broerne. Vælg i sejlplanen hvilken afgangstid, der passer dig bedst.

Se hele programmet for Kulturhavn 2012.

Tillykke

Vinder af konkurrencen “Vind en sejltur for hele familien”, som foregik til Åbent Skib blev Elisabeth Keller, som havde sat sit kryds korrekt ud for tegningen af “Dobbelt halvstik”.

Vi har sagt tillykke til vinderen og sendt et gavekort til en tursejlads for 4 personer.