INVITATION TIL ÅBENT SKIB 2011

Vær med tirsdag den 24. maj 2011 kl. 15.00 – 18.00, når vi fejrer, at vores 3 smukke sejlskibe Mira, Lilla Dan og Halmø er tilbage foran Admiral Hotel og klar til sommerens mange sejladser.

Sejl med
Hvis du kan lide at sejle og er hurtig med din tilmelding kan du give dig selv en ekstra oplevelse og være med om bord når de historiske skonnerter står ind gennem Københavns Havn og anløber kajen foran Admiral Hotel.

Påmønstring ved Kalkbrænderiløbskaj kl. 14.00 med forventet ankomst til Admiral Hotel kl. 15.30.

Først til mølle princippet gælder, så send os din tilmelding på info@deforenedesejlskibe.dk, så får du besked om du er blandt de heldige, der kan nyde en gratis sejltur.

Du vinder ved at møde os

Ud over muligheden for at sejle med og komme om bord og bese alle tre sejlskibe, når de ligger til kajs foran Admiral Hotel, hvor du kan hente inspiration hos kaptajn og besætning, har du også mulighed for at være med til at indvie den nye SALT bar & café. Vi trækker lod om en række flotte præmier. Du kan vinde en middag for 2 i SALT, en overnatning i en af hotellets store seniorsuiter eller en frisk sejltur i pinsen for hele familien.

Salte skumsprøjt
Smag på SALTs køkken, når køkkenchef Rasmus Møller Nielsen fortæller om sine ideer og tanker, godt suppleret af vores restaurantchef Thomas Burgby, som med humor og entusiasme vil føre os ind i vinens verden.

Kom og oplev atmosfæren på kajen, hotellet og i restauranten, hent ny inspiration og nyd et par hyggelige timer sammen med andre af vores gode samarbejdspartnere.

Tilmelding senest torsdag den 19. maj 2011.

Vi glæder os meget til at se dig.

På snarligt gensyn
De Forenede Sejlskibe