Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

En sejlads giver frisk energi

Den 1. maj begynder vi sejladserne med vore stolte gamle sejlskibe. Tag med og få ny energi i gruppen og en fælles oplevelse, der skaber sammenhold og vind i sejlene.

Forkæl personalet med en udflugt, inviter kunderne på et unikt eventyr til søs eller hold et møde i usædvanlige rammer. Det bliver en sejlads, alle vil huske. I vælger selv, om I vil nyde udsigten og slappe af, eller om I vil tage del i sejladsen under kyndig vejledning.

Sejladser i maj til særlige priser

Hvis I vil booke en sejlads i maj, kan I oven i købet få det ekstra billigt. I højsæsonen koster en sejlads for 42 deltagere kr. 469,-* per person. I maj 2020 gælder denne lave pris for grupper helt ned til 12 personer.

*) Prisen omfatter en sejltur på tre timer på Øresund uden forplejning, når I sejler ud fra Admiralkaj i København. I kan selvfølgelig krydre sejladsen med lækker mad om bord og drikkevarer til rimelige priser. Kontakt os for yderligere information.

Få mere ud af jeres arrangement

Læs mere om, hvad I kan få ud af en sejltur med os. For eksempel til
Firmaarrangement
Familie fest
Teambuilding
Møder
Reception
Sejltur til Hven

Sejladser til sommerpriser

Vil I hellere ud at sejle til sommer, så tjek vores normale priser for bådudlejning eller kontakt os for bådcharter med et uforpligtende tilbud på en sejlads, I aldrig glemmer.

Køb billet til dig selv eller tag familie og venner med

Læs mere om Tursejladser, hvor I kan være med til at sætte sejl eller Havnerundfart, hvor I kan opleve broerne i København åbne sig.

Nyhedsbrev opdateret 21.12.2020.