Åbent Skib på Admiralkaj 2012

Nu er det tid til at fejre en tilbagevendende Københavner begivenhed

Vores 3 smukke, velholdte sejlskibe Halmø, Lilla Dan og Mira er klar til at lægge til kaj ude foran Hotel Admiral, og vi glæder os til sommerens mange sejladser. Igen i år kan vi tilbyde aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding, firmaevents og andre erhvervsrelaterede arrangementer til skønne sejlferier, dagture, fester, togter og andre uforglemmelige oplevelser.

Tirsdag d. 8. maj kl. 15.00 – 18.00 på Admiralkaj

Kom og oplev atmosfæren på kajen og om bord på sejlskibene og hent inspiration hos kaptajnen og besætningen. Stig om bord på vores tre sejlskibe og se hvordan en historisk skonnert er indrettet over og under dæk og nyd et par hyggelige timer sammen med andre af vores gode samarbejdspartnere. Nyd lidt snacks og en kølig fadøl til tonerne af lidt sømands-potpourri.

Få en ekstra oplevelse
Ved hurtig tilmelding har du chancen for at være blandt dem der kommer med på en gratis sejlads med et at skibene en lille times tid. Halmø lægger fra kaj kl. 15.15 og Mira kl. 17.00. Send os en tilmelding nu eller senest den 1. maj på info@deforenedesejlskibe.dk – vi melder tilbage om du er blandt dem, der får mulighed for en tur.

Vind en sejltur til sommer
Udover muligheden for at komme om bord d. 8. maj, har du mulighed for at vinde en sejltur i juli for hele familien. Kom og deltag i konkurrencen om bord på Lilla Dan.

Vi glæder os meget til at se dig.

På snarligt gensyn
De Forenede Sejlskibe

Tillykke
Vinder af konkurrencen “Vind en sejltur for 2 personer”, som blev udskrevet i sidst udsendte Nyhedsbrev blev Gitte Rosholm, som havde svaret korrekt at Aptering = Beboelse. Vi har sagt tillykke til vinderen og sendt et gavekort til en tursejlads til sommer.