Åbent Skib 2018

Indbydelse til Åbent Skib 2018 torsdag 3. maj

Kom ned på Admiralkaj og se hvordan skibene er indrettet både oppe på dæk og under dæk i de hyggelige saloner – alle 3 har hver sit særkende. Vi byder på lidt til ganen, mens I nyder atmosfæren og levende kan forestille jer f.eks. jeres næste ledergruppe møde, sommerudflugt eller familie fest.

Vores 3 velholdte og stolte skonnerter Mira, Halmø og Lilla Dan er klar til sejlsæsonen, og vi glæder os til sommerens mange sejladser. Vi tilbyder aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding, firmaevents og andre erhvervsrelaterede arrangementer til skønne sejlferier, dagture, fester, togter og andre uforglemmelige oplevelser.

Program for Åbent Skib 2018 på Admiralkaj

1500 Kom om bord på Skonnerten Mira til Åbent Skib reception langs kaj
1515 Skonnerten Halmø sejler ud på en lille prøvesejlads
1530 Trekroner i sigte
1615 Skonnerten Halmø er retur langs Admiralkaj
1700 Åbent Skib er slut

Vi byder op til sejlads

Vi byder op til en lille prøve sejlads, som du kvit og frit kan sige ja til. Skynd dig at sende en mail til info@deforenedesejlskibe.dk mærket “Åbent Skib 2018” og skriv, om du ønsker at deltage i receptionen langs kaj eller godt kunne tænke dig at prøve at sejle med. Vi skal nok give hurtig besked, om du er blandt de heldige, der kan komme med ud på sejladsen om bord på Skonnerten Halmø. Først til mølle princippet gælder…

Her finder I Admiralkaj.

Legeskibet er på vej

Legeskibet er på vej, og måske er vi heldige at Skonnerten Lilla Dan ankommer til København under Åbent Skib.

Det er De Forenede Sejlskibe’s Skonnerter, der skal sejle rundt til mange havnebyer i Danmark bl.a. Dragør, Helsingør, Kalundborg, Gilleleje, Skælskør, Ishøj, Nykøbing Falster og Hundested m.fl. i sommerhalvåret. Her kan du se hvilke datoer Legeskibet besøger din nærmeste by i 2018. Tag familie og venner med og oplev en god legedag.

De Blå Byrum

Legeskibet er et samarbejde mellem Gerlev Legepark ved Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden. Legeskibet er ladet med oplevelser og bevægelsesglæde og skal inspirere til en forandring af de danske havnebyers blå byrum.

Nyhedsbrev udsendt 23.4.2018.