Åbent Skib 2017

Åbent Skib onsdag den 3. maj 2017

Kom og vær med til at markere starten på sejlsæsonen og grib chancen for en lille sejltur med afgang fra Admiralkaj:

Program

1600 Kom om bord på Skonnerten Mira til Åbent Skib reception langs kaj
1630 Halmø sejler ud på en lille sejltur
1645 Trekroner i sigte
1730 Skonnerten Halmø er retur langs Admiralkaj
1800 Åbent Skib er slut

Vil du sejle med?

Hvis du er hurtig med en mail, kan du være med om bord på Skonnerten Halmø, når hun sejler ud på en lille smagsprøve af en sejltur ud af Københavns Havn.

Først til mølle princippet gælder, så send os din tilmelding på info@deforenedesejlskibe.dk mærket “Åbent Skib 2017”, så får du besked, om du er blandt de heldige, der kan nyde en gratis sejltur.

Åbent Skib langs kaj på Danmarks eneste Romskib

Efter vi har vinket farvel til Skonnerten Halmø fortsætter vi langs kaj om bord på Skonnerten Mira, der ikke uden grund kan kalde sig Danmarks eneste Romskib. I hendes forstævn ligger nemlig 400 liter rom i 4 store tønder og modner til den lagrede rom, Skotlander Rum V, der, når den bliver tappet på flasker, har sejlet 1.400 sømil.

Læs også: Romsmagning

Så kom og oplev atmosfæren på kajen, hvor sejlskibene henover sejlsæsonen tilbyder aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding og andre erhvervs relaterede arrangementer til skønne sejlferier, dagture, events, fester, togter m.m. Hent inspiration i dette maritime og aktive oplevelsescenter foran Admiral Hotel og med udsigt til den nye Kvæsthusplads med Kyssetrappen tæt på Skuespilhuset.

Vi glæder os til en hyggelig stund sammen med jer.

Legeskibet er på vej

Legeskibet er på vej, og måske er vi heldige at Skonnerten Lilla Dan ankommer til København under Åbent Skib.

Det er De Forenede Sejlskibe’s Skonnerter, der skal sejle rundt til mange havnebyer i Danmark i sommerhalvåret, og her kan du se, om Legeskibet besøger din by i 2017.

Legeskibet er et samarbejde mellem Gerlev Legepark ved Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden. Legeskibet er ladet med oplevelser og bevægelsesglæde og skal inspirere til en forandring af de danske havnebyers blå rum.

Nyhedsbrev udsendt 27.4.2017.