Åbent Skib 2015

Åbent Skib torsdag den 7. maj med jomfrurejse

Kom og vær med til at markere at sejlsæsonen er startet og ønsk Legeskibet et godt togt rundt i hele Danmark:

Program

1130 Kom om bord på Skonnerten Halmø til Åbent Skib reception langs kaj
1145 Mira følger Lilla Dan afsted på jomfrurejse som Legeskib
1210 Knippels- og Langebro åbner
1230 Mira vinker farvel til Legeskibet ved Islands Brygge v/Kulturhuset
1300 Skonnerten Mira er retur langs Admiralkaj
1330 Åbent Skib er slut

Du kan sejle med

Hvis du er hurtig med din tilmelding, kan du være med om bord på Skonnerten Mira til at sende Lilla Dan afsted, som starter op som Legeskib på Danmarkstogtet.

Først til mølle princippet gælder, så send os din tilmelding på info@deforenedesejlskibe.dk, så får du besked, om du er blandt de heldige, der kan nyde en gratis sejltur.

Om bord på Skonnerten Halmø vinker vi til både Skonnerten Lilla Dan og Mira og tager imod Mira, når hun kommer retur til Admiralkaj.

Så kom og oplev atmosfæren på kajen, hvor sejlskibene henover sejlsæsonen tilbyder aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding og andre erhvervsrelaterede arrangementer til skønne sejlferier, dagture, events, fester, togter m.m. Hent inspiration i dette maritime og aktive oplevelsescenter foran Admiral Hotel tæt på Nyhavn.

Vi glæder os til et par hyggelige timer sammen med jer.

Fakta om Legeskibet

Legeskibet er et samarbejde mellem Gerlev Legepark ved Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden og følges tæt af Syddansk Universitet, der vil sikre en løbende vidensopsamling og dokumentation af effekt.

Det er De Forenede Sejlskibe’s Skonnerter, der skal sejle Danmarks-togtet rundt til mange havnebyer i sommerhalvåret, og her kan du se, hvornår din by har besøg af Legeskibet.

Legeskibet er ladet med oplevelser og bevægelsesglæde og skal inspirere til en forandring af de danske havnebyers blå rum.

Nyhedsbrev udsendt 29.4.2015.