Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Togtbrochure 2019

Vil du med på en klimavenlig sejlferie, så vær klar ved tasterne kl. 00.00 fredag den 1. februar 2019

I disse CO2-tider er der flere, der gerne vil vælge en klimavenlig sommeferie. Heldigvis behøves ingen sejlerfaring for at kunne deltage, så book en køje om bord på et eller flere af togterne. Alle togter er beskrevet i Togtbrochuren 2019 og bliver skønne sejladser for sejl i det Sydfynske Øhav og den svenske skærgård.

Send en mail til info@deforenedesejlskibe.dk når du ved hvilket togt du ønsker at deltage på. Men vent til midnat – tilmelding til togterne gælder fra kl. 00.00.01. Vi får tilmeldinger ind til alle togterne på een gang, så der er mange, men vi  skal nok fortælle dig så hurtigt som muligt, om du er blandt de heldige, der får en køje på det togt, du har ønsket.

Vi er i gang med at gøre klar til jer…

Mens skibene ligger i vinteroplæg arbejdes der under “husene” af teltdug og til foråret i april skal alle tre skonnerter på værft til det årlige værftsophold med efterfølgende syn af Søfartsstyrelsen, som er alles garanti for den optimale sikkerhed om bord.

Skonnerten Mira er på værft i Gilleleje fra den 8.-12. april 2019. Lilla Dan er på værft i Svendborg hos Ring Andersen i hele april og dokning fra den 12. -27. april. Skonnerten Halmø vil være på bedding fra den 6.-21. april også i Svendborg. Her har du mulighed for at se skibene på land og det arbejde, der pågår med slibning og maling af kølen og den del af skroget, der ligger under vandlinien, når skibene er i vandet.

Efter den tørre sommer i 2018 skal fribordet (den del af skroget som er over vandlinien og op til dækket) gåes ekstra grundigt efter. Om bord på Mira kommer en bådebygger fra Gilleleje og giver en hånd med fribordet og hele dækket slåes efter og bejses. Men også skanseklædningen (beklædningen som går fra dækket og op til lønningen) og Halmø’s agterspejl trænger efter sådan en varm og tør sommer og skal spunses ud.

Om bord på Halmø er bredfokkeråen skrabet i bund og olieret. Og når frosten har sluppet skal den have otte gange lak – så er den så god som ny!

Efter værftsophold i april er alle tre skonnerter klar til den årlige gennemgang med klasseselskab og Søfartsstyrelsen, så vi igen i år kan give en masse mennesker fantastiske sejloplevelser med godkendte sejlskibe.

Nyhedsbrev udsendt 30.1.2019.