Cookies og Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Generelt

Vi anvender cookies og andre tracking-mekanismer (samlet ”Cookies”) på platformen for at forbedre vores service og målrette annoncer.
Ved dit første besøg på hjemmesiden vil du blive bedt om at acceptere, at vi placerer en eller flere Cookies på din enhed. Din fortsatte brug af platformen er også din accept. Du kan fravælge Cookies ved at følge vejledningen nedenfor.

Om Cookies

En Cookie er en kort tekstfil som bliver opbevaret på din computer. Cookies giver os mulighed for at: Genkende dig, når du besøger platformen med henblik på at give dig en mere personlig oplevelse.
Undersøge dine vaner på hjemmesiden. Desto bedre vi forstår, hvilke produkter du er interesseret i, desto bedre er vores mulighed for at skræddersy løsninger til dig.
Få information om antallet af besøgende og deres adfærd.
Forbedre ydeevnen på platformen.

Vores anvendte Cookies

Vi anvender følgende typer Cookies, som du accepterer:
e-conomics, WooCommerce, DIBS, iZettle, WordPress, MailChimp, Drip, Zapier, Google Analytics, Tag Manager, Search Console, AdWords, Facebook, YouTube, Instagram

Vi anvender herudover en række Cookies, som er strengt nødvendige for funktionaliteten af platformen og derfor ikke kræver dit samtykke.
Login
Elektronisk indkøbskurv (husker indholdet af indkøbskurven)
Brugerdefinerede browserindstillinger (fx valg af land, sprog eller skriftstørrelse)
Autentifikationscookies (verificering af brugerens identitet for adgang til sikrede hjemmesider)
Brugervalideringscookies (sikring mod (gentagne) fejl ved log-in)
Multimedia player cookies (regulering af netværkshastighed eller billedkvalitet og aktivering af video- eller lydfiler)
Plug-ins til sociale medier (dele- eller like-funktioner)
Load balancing (balancering af adgang til platformen)

Fravælg eller slet Cookies

Du kan slå Cookies fra i din browser, herunder slette din browserhistorik. Se hvordan på http://minecookies.org/cookiehandtering/.
Hvis du vælger at blokere eller slette vores Cookies, kan du muligvis ikke få adgang til funktioner på platformen, hvilket kan have effekt på, hvordan platformen virker.
Du kan altid afvise Cookies via din browsers privatlivsindstillinger.

Kontaktinformation

I tilfælde af at du har spørgsmål om vores cookiepolitik, kan du rette henvendelse til os på
De Forenede Sejlskibe I/S
c/o CAH
Toldbodgade 31, 5. sal
1253 København K
Telefon: 30 50 60 90
info@deforenedesejlskibe.dk

Privatlivspolitik

Senest opdateret 24. maj 2018
1. Generelt
1.1 Denne hjemmeside er ejet af De Forenede Sejlskibe I/S, Toldbodgade 31, 5. sal, 1253 København K. CVR: 32884334.
1.2 De Forenede Sejlskibe er optaget af at beskytte dine personoplysninger.
1.3 Denne politik (”Persondatapolitikken”) forklarer hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, når du besøger vores hjemmeside (”Hjemmesiden”), hvornår og hvorfor vi indsamler oplysningerne, hvordan vi benytter dem, forudsætningerne for vores videregivelse til andre, samt hvordan vi opbevarer dem sikkert.
1.4 Du bedes venligst læse Persondatapolitikken grundigt igennem for at forstå, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.
2. Hvem er vi
2.1 De Forenede Sejlskibe er en rederivirksomhed registreret som Interessentselskab i Danmark med CVR-nummer 32884334. Vi holder til på Toldbodgade, 31, 5. sal, DK-1253 København K.
3. Informationer vi indsamler direkte fra dig
3.1 Vi indsamler forskellige oplysninger om dig, når du besøger og anvender Hjemmesiden.
3.2 Brugeroprettelse:
• Du har mulighed for at oprette en profil (”Profil”) hos os ved at oplyse dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer.
• For at oprette dig og administrere din Profil beder vi om din e-mail og et password. Du kan også oprette dig via Facebook. Ved at oprette din Profil via din Facebook accepterer du samtidig af Facebook fastsatte vilkår. Læs mere om disse her!
• For at oprette en Profil skal du acceptere vores Vilkår og Privatlivspolitikken, hvorefter vores behandling af dine personoplysninger sker som en del af en aftale mellem dig og os.
3.3 Markedsføring
• Vi anvender dine kontaktoplysninger til at sende dig markedsføring pr.  e-mail, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.
3.4 Forespørgsler
• Når du sender os en forespørgsel gennem vores kontaktformular, anvender vi de informationer, du har oplyst i din Profil eller under kontaktformularen, til at svare dig.
3.5 Feedback
• For at sikre os at de services, vi tilbyder, imødekommer dine krav, kan vi bede om din feedback i form af spørgeundersøgelser, kundetilfredshedsanalyser eller markedsundersøgelser. Enhver feedback du giver os, vil udelukkende blive brugt med henblik på at forbedre vores services og vil ikke blive offentliggjort.
4. Informationer vi indsamler fra tredjeparter
4.1 Vi indsamler i nogle tilfælde dine oplysninger hos tredjeparter, som beskrevet nedenfor.
5. Betalingsoplysninger
5.1 Når du benytter dig af muligheden for at købe services hos os, beder vi dig om at oplyse dine betalingskortoplysninger (kortnummer, udløbsdato, kontrolcifre). Vi anvender en sikker tredjepart til at forestå transaktioner.
5.2 Du kan læse mere om sikkerheden og vores handelsbetingelser her.
5.3 Dine betalingsoplysninger opbevares så længe tredjeparten er tilladt eller forpligtet til det via lovgivningen. Du kan læse mere om dette direkte hos tredjeparten her.
6. Sikkerhed
6.1 Alle dine oplysninger opbevares på sikre servere i Danmark.
6.2 Vi opretholder fornødne organisatoriske, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring, uautoriseret videregivelse af eller adgang i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne i Danmark og EU.
6.3 På trods af vores bestræbelser på at etablere et sikkert miljø for Hjemmesiden bør du vide, at ingen information fuldstændig sikker på internettet. Du bør derfor altid inddrage fornødne sikkerhedsforanstaltninger på dit eget udstyr.
7. Opbevaringstid
7.1 Vi opbevarer dine data indtil de ikke længere er nødvendige for os at behandle. I visse situationer, kan det være vanskeligt på forhånd at give en nøjagtig tidsramme, men nedenstående afsnit viser vores ramme for behandlingstiden af dine oplysninger.
7.2 Profiloplysninger:
• Opbevares indtil 3 måneder efter du har valgt at lukke din profil eller har været inaktiv i 3 år og ikke har svaret på vores henvendelser om sletning af din profil grundet inaktiviteten.
7.3 Markedsføringssamtykke:
• Slettes hurtigst muligt efter din afmelding.
7.4 Henvendelser fra dig:
• Opbevares indtil 6 måneder efter endt behandling.
7.5 Feedback:
• Opbevares op til 5 år efter modtagelse. Vi gemmer så vidt muligt din feedback i anonym form og har en lang opbevaringstid for at kunne måle vores egen indsats over tid.
7.6 Såfremt vi har grund til at opbevare dine oplysninger, som led i beskyttelsen af vores legitime interesser, herunder fx juridiske tvister, forbeholder vi os at opbevare dine oplysninger i længere tid og minimum indtil sagens afslutning.
8. Deling af dine oplysninger
8.1 Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt for at yde dig vores service. Ved tredjeparter forstås følgende:
• Samarbejdspartnere
• Sikkerhedsgodkendte databehandlere, som hjælper os med IT- eller andre tjenesteydelser
8.2 Når vi deler oplysninger med Samarbejdspartnere skal du være opmærksom på, at disse måske allerede har informationer om dig, indsamlet på anden vis, fx hvis du har haft kontakt med dem i anden sammenhæng.
8.3 Vi deler også dine oplysninger med ovenstående eller andre tredjeparter, hvis vi er forpligtet hertil som følge af lovgivningen, eller for, at vi, eller koncernen, kan beskytte vores interesser i en juridisk tvist.
9. Dine rettigheder
9.1 Du er velkommen til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig, samt til at få ajourført, rettet, slettet eller udleveret oplysninger. Alle anmodninger herom skal fremsættes skriftligt til info@deforenedesejlskibe.dk eller De Forenede Sejlskibe, Toldbodgade 31, 5. sal, 1253 København K.
9.2 Ønsker du at klage over vores behandling af dine data, bedes du først henvende dig til os. Kan vi ikke hjælpe dig, kan du klage til Datatilsynet.
10. Ændringer
10.1 Vi forbeholder os retten til at ændre Persondatapolitikken fra tid til anden. Hvis der er tale om væsentlige ændringer vil vi oplyse dig via e-mail, såfremt du har en Profil.