Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

GAVER TIL SEJLEREN

10 maritime gaveidéer

Er du på udkig efter en god gave til sejleren, som elsker at komme ud på havet? Det kan være svært at finde en gave til en, der har alt. Derfor har vi samlet 10 gode idéer til en gave til sejleren.

1. Inviter på en klimavenlig sejlerferie

En perfekt gave til den maritimt interesserede, som elsker de historiske sejlskibe, er en invitation til en klimavenlig sejlerferie. Sejl afsted til den anden side af horisonten, og nyd stilheden og den evige havudsigt.

En sejlerferie, hvor I sejler ud over havets bølger for vindens kraft, er samtidig det mere miljøvenlige valg, når I skal afsted på ferie. Selve turen bliver en oplevelse i sig selv fyldt med en masse samvær og hygge.

Køb et gavekort på et valgfrit beløb, og glæd den tidligere bådejer, den pensionerede sømand eller den unge, som elsker havet og ønsker en stor oplevelse på en sejlferie.

2. Tag på havnerundfart med et sejlskib

En havnerundfart med et sejlskib er en unik gave til sømanden eller den almindeligt sejlskibs-interesserede, hvor han eller hun får mulighed for at dele sin maritime interesse med sine familiemedlemmer. På havnerundfarten kan I sammen se Københavns Havn og opleve byen på en helt ny måde. Et perfekt alternativ til den klassiske kanalrundfart i lave motorbåde.

Sejlturen vil være en stor oplevelse for den, der har stor interesse i sejlskibe og det maritime. Både at se de smukke træskibe, men også at sejle rundt i havnen med en skøn udsigt over byen.

3. Romsmagning til søs

Romsmagning til søs er en gave til sejleren, der uden tvivl vil vække begejstring. Det er en oplevelsesgave med en perfekt kombination af sejlads og noget godt til ganen.

De skønne, maritime omgivelser ombord på skibet er med til at løfte romsmagningen til et helt nyt niveau.

4. Sjov plakat til sejleren

En sjov plakat er en perfekt gave til sejleren, hvis budgettet ikke rækker så langt.
Det er blevet populært med plakater med sjove og indforståede citater, og her kan du også finde en, der passer til sejleren. Den vil med garanti skabe smil og latter.

Hvis de historiske sejlskibe er sagen, findes der også meget fine plakater med ældre sejlskibe, som sejleren og den historisk interesserede vil blive rigtig glad for at få som gave. Se et eksempel her.

5. Tag afsted på picnic-sejltur

Du kan også invitere sejleren med på en eventyrlig picnic-sejltur. Pak en lækker picnickurv med forkælelse til ganen og maven, og sejl afsted ud i det blå, hvis fødselaren selv har båd.

Sæt kurs mod et sted, hvor I kan gå i land og nyde den dejlige picnickurv, eller nyd den om bord, mens I sejler op langs kysten.

Her kan du få inspiration til en picnic-sejltur for en større gruppe.

6. Forkæl med et gavekort

Et gavekort er altid en god gave til folk med båd eller interesse for det maritime. Så kan de helt selv vælge, hvad de vil have, og du risikerer ikke at købe noget, som ikke kan bruges.

Kontakt De Forenede Sejlskibe her, hvis du ønsker at købe et gavekort. Gavekortet kan alt efter beløb bruges som delbetaling for alle De Forenede Sejlskibes tilbud såsom Havnerundfart, en køje på en sejlferie eller måske en sejltur for hele familien.

7. Giv sejleren en fiskestang

En perfekt gave til bådejeren er en fiskestang. Den kan give mange timers god underholdning på vandet, og så kan der samtidig blive fanget lækker aftensmad.

Med en fiskestang bliver sejlturen til en destination i sig selv, og sejleren kan tage afsted på fisketur med andre fiskeentusiaster.

8. Overrask med en spændende bog

Du kan også overraske sømanden med en spændende bog. Det er altid en god idé, hvis sejleren er lidt nørdet omkring både og sejlads. Er interessen for traditionelt riggede sejlskibe er Håndbog i praktisk sømandskab af Jens Kusk Jensen eviggyldig.

Du kan også finde en bog om en specifik bådtype, som sejleren elsker. Eller du kan finde en bog med historie om sejlads og både. Mulighederne er mange.

9. Forkæl med lækkert udendørstøj

Lækkert udendørstøj i høj kvalitet er nødvendigt som passioneret sejler ude på det åbne hav. Så forkæl sømanden med udendørstøj, der kan holde på varmen.

Måske er der noget, han/hun mangler? Du kan både finde jakker, bukser, sko, huer og meget mere.

10. En god sejlerkniv

En god sejlerkniv er gaven, som en sejler altid kan bruge. Det er nemlig et vigtigt værktøj at have med sig på en båd. Kniven skal kunne frigøre reb, liner og tovværk, og så kan den også bruges til fiskeriet.

Glæd sejleren med en dejlig gave

Der er et væld af muligheder, når du skal glæde sejleren eller bådejeren med maritime gaver.
Oplevelsesgaver vækker dog altid begejstring. Hvis budgettet er til det, så vil en sejlerferie eller en anden form for tursejlads være den bedste gave, men grej til båden er også godt.

Hos De Forenede Sejlskibe kan du få flere gode idéer til arrangementer til søs, hvor der er et bredt udvalg af skønne maritime gaver.

Kontakt De Forenede Sejlskibe her, hvis du ønsker at købe et gavekort.