Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Teambuilding

Book firma teambuilding i København med sejlads om bord på et af vores flotte sejlskibe

Sæt kursen, hejs sejlene og trim råen. Et firma teambuilding arrangement på havet med De Forenede Sejlskibe vil styrke samarbejdet og forbedre kommunikationen i jeres team. Hver især vil I gennem aktiviteter opdage nye ressourcer hos jer selv og kollegerne.

Selve det at sejle en skonnert – at bringe den i bevægelse – er en anderledes og ikke mindst autentisk teambuilding øvelse. Ingen kan undværes, og alle må kende nødvendigheden af hinanden. Nøjagtig som i en virksomhed kræver det et godt samarbejde.

Klik og bestil udendørs teambuilding med sejlads hos De Forenede Sejlskibe.

Teambuilding og sejlads med erfaren besætning

Når I kommer om bord på et af vores klassiske træskibe, skal I samarbejde om at sætte kurs, hejse sejlene og trimme råen til optimal fremdrift. Det er autentiske og sjove teambuilding-øvelser, da det kræver en god koordination i teamet at løse opgaverne. Der skal træffes beslutninger og handles, og der er sjældent tid til at tøve til søs.

På et sejlskib er der øjeblikkelige og synlige konsekvenser af ens handlinger. Det gør det let for deltagerne at reflektere og drage nyttig læring ud af jeres teambuilding forløb.

Og bare rolig, et teambuilding event hos De Forenede Sejlskibe foregår altid under kyndig instruktion fra en erfaren besætning.

Teambuilding aktiviteter med kajakker, knob og kabys

En god teambuilding sejlads kræver også en god forplejning. Madlavning i kabyssen kan være en del af jeres sociale teambuilding øvelser. I kan også få mulighed for at binde knob eller springe i vandet fra bovsprydet. Vi tilbyder også masser af andre gode ideer til teambuilding oplevelser og opgaver.

Vi kan eksempelvis tilføje udfordrende maritime aktiviteter i og på vandet – for eksempel i kajakker eller kano ind langs kysten. Eller hvad med en mand over bord manøvre, hvor deltagerne i teamet skal ”redde liv”?

At sejle om natten og skiftes til at holde vagt er en anderledes teambuilding oplevelse. Det styrker sanserne og jeres forståelse for forskellige kommunikationsformer.

Klik og bestil teambuilding hos De Forenede Sejlskibe.

Eksempel på outdoor teambuilding-forløb

Her er et bud på, hvordan en givende og sjov udendørs teambuilding-dag på et af vores sejlskibe kan se ud. Hvis det er jeres ønske, tilrettelægger vi meget gerne længere teambuilding-forløb på 9, 12 eller 24 timer. Vi er fleksible, og ønsker I andre starttidspunkter, rettes tiderne bare til.

5 timers teambuilding

Kl. 11.00
Velkomst, f.eks. med formiddagskaffe og introduktion ved Kaptajn og mandskab.
Kl. 11.30
Afgang fra f.eks. Skovshoved Havn. Dine medarbejdere bliver delt ind i grupper af besætningen, og når vi er vel ude af havnen sættes sejl. I bliver nu trænet i at få skibet til at sejle for vindens kraft alene. En opgave der kræver grundig instruktion og stor indbyrdes forståelse hele vejen. De næste par timer øver vi os, og I bliver langsomt fortrolige med det store job, det er at håndtere en klassisk skonnert.
Kl. 13.30
Frokost fra kabyssen (skibets køkken)
Kl. 14.00
Pausen er slut, og I kan nu enten prøve at lave en stavvending, eller vi kan se, hvor mange der kan binde et dobbelt halsstik eller i små grupper løse quiz’en. I har også mulighed for at behandle interne problemstillinger.
Kl. 15.30
Velfortjent afrunding med en enkelt fadøl og flere gode historier fra Skipper.
Kl. 16.00
Sejladsen slutter, og vi har fundet frem til f.eks. Tuborg Havn.

Udover de aktiviteter, som er beskrevet i programmet ovenfor, kan vi foreslå andre gode teambuilding lege, sjove aktiviteter og udfordringer som evt. kan flettes ind i løbet dagen.

Se andre eksempler på en teambuilding-dag med De Forenede Sejlskibe.

Teambuilding for ledergrupper

Nye tanker får I i nye omgivelser. Når I holder ledermøde på et sejlskib, er I bogstaveligt talt i samme båd og skibet giver jer en autentisk mulighed for teambuilding, hvor I kan udfordre jeres evner til at samarbejde.

Teambuilding for virksomheder med ekstern konsulent

Ønsker I, at vi skal arbejde med interne problemstillinger på turen, kan vi forberede dette og eventuelt koble ekstern konsulent på disse kurser. Er afsættet nærmere at have en dag, hvor I udvikler jeres samarbejdsrelationer, har det sjovt og kommer hinanden nærmere socialt, er vi umiddelbart klædt på til opgaven.

Klik og bestil teambuilding hos De Forenede Sejlskibe.

Teambuilding København og hele sjælland

Vi sejler ud fra København, men er meget fleksible og kan tilrettelægge teambuilding-dage for grupper fra hele landet.

Ønsker I at udgå fra en havn i Øresund som f.eks. Tuborg, Hellerup, Skovshoved, Vedbæk, Rungsted, Helsingør, Kastrup, som også kaldes Scanport, samt Dragør, er det også muligt.

For mange virksomheder og grupper er det hurtigste og billigste at tage offentlig transport til København Havn.

Fakta og tilrettelæggelse af udendørs teambuilding øvelser

Vi har tre skonnerter med plads til 10-16 overnattende voksne gæster på hver – i alt på alle tre er der plads til 38 overnattende personer. Se mere om  skonnerterne Lilla Dan og Halmø. Vi er fleksible og sammensætter jeres teambuilding-dag i samarbejde med jer. Dermed kan I være sikre på at blive udfordret på lige netop de områder, I ønsker fokus på.

Kontakt De Forenede Sejlskibe for flere oplysninger, priser eller et specielt tilbud på firma teambuilding i København.

LÆS OGSÅ vores inspirerende forslag til teambuilding øvelser til søs.