Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Sommerudflugt

Sæt sejl på sommerudflugten

Tag på personaleudflugt med et sejlskib og få uforglemmelige oplevelser, der ryster kollegerne sammen. En sommerudflugt på havet med vores unikke sejlskibe er oven i købet klimavenlig. Eller styrk dine forretningsforbindelser og vis dem København fra søsiden, mens I får god mad og drikke til forretningsmødet.

En sommerudflugt på fem timer

Vi er fleksible, men vi kan for eksempel anbefale sommerudflugter af fem timers varighed med udsejling fra København.

Når vi stævner ud, begynder en rejse i den stærke skonnerttradition. I får det hele: Oplevelser, god mad og rar betjening, maritim stemning og hyggeligt samvær.

Få mere at vide om vores sommerudflugter.

Sæt sejl på sommerens udflugt

Vi starter jeres personalefest med en velkomstdrink og sejler forbi Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg, Den lille Havfrue, og hvis vi er heldige – forbi Kongeskibet Dannebrog. Så sætter vi sejl, og vores gæster er altid velkomne til at deltage. Det er en spændende fælles opgave og et meget tilfredsstillende syn, når vinden fylder sejldugen helt ud og driver skonnerten roligt fremad. Vores besætning er altid frisk og imødekommende.

Middag på dækket og saltvandsduft i håret

Vi serverer en middag eller en buffet på dækket under åben himmel, hvor sommeren og udsigten rigtig kan nydes, eller i skibets salon under dæk. I kan selv fylde ud med underholdende indslag og taler eller romsmagning i København.

Der er god tid til at beundre Danmark fra søsiden med en drink i hånden, inden vi vender tilbage til København. Gaffelsejlene pakkes sammen, og oplevelsen sætter sig fast i hukommelsen med blussende kinder, saltvandsduft i håret og skønne billeder på nethinden.

Eksempel på en festlig sommerudflugt

Vi er fleksible både hvad angår sejlturens tidspunkt og varighed. Her er et eksempel på en personaleudflugt:

Kl. 17.00 Velkommen om bord og velkomstdrink
Kl. 17.15 Vi sejler ud og ser København fra søsiden. Vi sætter sejl, og I må meget gerne deltage.
Kl. 18.00 Middagen serveres på dækket eller i salonen.
Kl. 20.00 Vi vender om og serverer kaffe, hvorefter vi pakker sejl og nyder solnedgangen.
Kl. 22.00 Vi er vel tilbage i havn efter nogle oplevelsesrige timer sammen.

Sommerudflugter på Sjælland

Tag kollegerne med på en klimavenlig sommerudflugt fra en af Sjællands havne. Vi er fleksible og kan sejle ud fra det sted på Sjælland, som passer jer bedst. Kombinér evt. sommerudflugten med en picnic i det blå.

Vores bådudlejningpriser i 2022 for en 5 timers sejltur starter fra 687,- kr./pers. ved 30 pers på Lilla Dan. Og heroveni kan I vælge, hvad I ønsker af mad om bord. Bliver I færre eller flere kan vi sende jer et tilbud ud fra jeres behov. Ønsker I at udgå fra en havn i Øresund som f.eks. Tuborg, Hellerup, Skovshoved, Vedbæk, Rungsted, Helsingør eller Kastrup eller Scanport, som den også kaldes samt Dragør, er det også muligt. Læs også om vores Vejrgaranti.

Velkommen om bord til jeres næste sommerudflugt!

LÆS OGSÅ: Teambuilding i København og Få idéer til firmaarrangementer i København