Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Romsmagning

Romsmagning i København og sejlads – smag på god rom lagret to år til søs på en historisk skonnert

Vi tilbyder en helt unik sejlads og romsmagning af vores bedste rom på et af vores historiske træskibe, der ligger i Københavns Havn.

Dansk prisvindende rom fra Skotlander

Det bliver en rejse tilbage i tiden og en sødmefyldt oplevelse at tage hul på de 400 liter rom, som har lagret to år på fire sherryfade om bord på skonnerten.

Den lagrede rom, Skotlander Rum V, har sejlet 1.400 sømil med sejlskibet og har vundet adskillige priser. Allerede før lagring vandt den GULD i Miami og Berlin og den lagrede udgave vandt GULD ved Miami Rum Festival i 2016 foran store caribiske navne. Læs mere om Danmarks eneste Romskib.

Klik og bestil romsmagning hos De Forenede Sejlskibe.

Romsmagning som oplevelsesgave eller kundepleje

Romforedrag og sejlads er velegnet som oplevelsesgaver til personalet eller en event for de særligt udvalgte kunder i virksomheden. Det originale duftindtryk og de hyggelige, maritime omgivelser om bord på skonnerten er med til at understrege smagen af de gyldne dråber.

Læs mere om mulighederne for et firmaarrangement til søs eller teambuilding for personalet.

Men det kan også være et led i en eksklusiv dame- eller herretur eller en helt anden anledning, som f.eks. en polterabend, der får jer til at booke skib og rom – en uforglemmelig oplevelse.

Hvor og hvordan foregår romsmagningen?

Vores skonnerters hjemhavn er Københavns Havn, men vi kan godt arrangere at sejle ud fra andre havne på Sjælland som f.eks. Skovshoved, Rungsted og Helsingør og Tuborg Havn.

Romsmagningen, der kan foregå før eller efter sejladsen, tager udgangspunkt i tre udvalgte rom fra Skotlander. Fadene er nu fyldt op med nye 400 liter fra Skotlander Spirits. Et program kan for eksempel se sådan ud:

Kl. 18.00 I bydes velkommen og får en rundvisning. I kan blandt andet se romtønderne om bord.
Kl. 18.15 I får en kort introduktion til rommens historie og smager tre udvalgte rom.
Kl. 19.15 Vi sejler ud og ser Kbh. fra søsiden. Vi sætter sejl, og I må meget gerne deltage.
Kl. 20.00 En let anretning serveres på dækket eller i salonen, mens solen nærmer sig horisonten og lyset tager samme farve, som den gyldne rom.
Kl. 21.00 Vi er vel tilbage i Københavns Havn efter nogle smagfulde timer sammen.

Hvor kan vi sejle hen på Øresund?

På vejen ud af Københavns Havn passerer vi for motor Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg og Den lille Havfrue. Så snart vi har passeret Trekroner Søfort, kan vi sætte sejl. Skipper tager bestik af vinden og sætter kursen, så sejladsen bliver behagelig.

En sydøstlig kurs vil bringe os over i nærheden af Flakfortet og Saltholm den ene vej og typisk forbi Kastrup, Amager Strandpark og Den Blå Planet den anden vej. Bag den flade ø, Saltholm, rejser det imponerende bygningsværk, Øresundsbroen, sig.

Vi anbefaler at lytte til Kaptajnen, som vil foreslå jer den bedste sejlads på dagen, når han har fået dagens vejrudsigt og kender bl.a. vindretning og -styrke. Så kan I læne jer tilbage og nyde dagen.

Vejrgaranti

Vejret er så godt som aldrig for dårligt til en god oplevelse om bord på vores skibe, og skulle tilfældet være, betaler vi jer skibslejen tilbage.

Mange års erfaring siger, at det er mindre end 1 gang pr. 100 sejladser, hvor vores kaptajn vurderer, at sejladsen ikke kan ske uden for havnen. Men eventet kan stadig foregå om bord enten langs kaj eller med sejlads rundt i Københavns Havn.

Læs mere om vores Vejrgaranti.

Romsmagning tilpasset jer

Vi er meget fleksible og tilpasser vores arrangementer til jeres behov. Prisen for to timer inklusiv sejlads og romsmagning ved 24 personer starter fra 871,- kr./pers. i 2022. Kontakt os for et konkret tilbud på romsmagning, der passer til jeres behov og ønsker.