Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Reception og firmareception

Markér en mærkedag eller et jubilæum med en firmareception i unikke, maritime rammer

De store sejlskibe er et fascinerende sted at invitere gæster til firmareception i København, og vi byder op til 200 gæster velkomne om bord på vores klassiske sejlskibe. De intime og stemningsfyldte rammer gør noget helt særligt for den eller det, der skal markeres med en reception i København.

Saml samarbejdspartnere, kolleger, bekendte, sponsorer, venner og familie til en afskedsreception eller et åbent hus, når noget særligt skal markeres.

Det kan både være et jubilæum, en fødselsdag eller en afskedsreception, der er anledningen til sammenkomsten. Under alle omstændigheder er I sikre på et unikt og uforglemmeligt arrangement. Få inspiration til en sjov fødselsdagsfest til søs.

Få mere at vide om vores firmareceptioner i København og modtag et uforpligtende tilbud.

Servering af mad ved reception, jubilæum og mærkedag

Vi sørger for serveringen, mens gæsterne mødes, nyder omgivelserne og bevæger sig rundt på de traditionsrige skonnerter.

Havnekajen og de særlige indtryk om bord på et sejlskib giver gæsterne noget at tale om og huske på.

Vi hjælper gerne med at tilrettelægge receptionen med konkrete forslag til servering og eventuel musik.

Hvad serverer man til reception? Mad til receptioner kan fx være:

  • fingermad
  • buffet
  • småretter
  • små sandwich
  • andet

Kombinér receptionen med en sejltur

En mærkedag eller et jubilæum kan meget nemt kombineres med en efterfølgende sejltur og måske middagsselskab for en mindre gruppe gæster.

De forenede Sejlskibe hjælper gerne jeres virksomhed med at tilrettelægge et unikt firmaarrangement, der tilpasses jeres ønsker.

Vi har tre træskibe med plads til over 100 gæster i alt og sejler fra mange havne primært i Øresund. Læs mere om muligheden for et firmaarrangement.

VEJRGARANTI

Vejret er stort set aldrig for dårligt til at vi kan gennemføre et festligt arrangement om bord på vores skibe, og skulle tilfældet være, betaler vi jer skibslejen tilbage.

Ud fra mange års erfaring kan vi sige, at det er mindre end 1 ud af 100 sejladser, hvor kaptajnen vurderer, at sejladsen ikke kan gennemføres som planlagt.

Læs mere om vores Vejrgaranti.

På gensyn om bord!

Vil du vide mere eller reservere en dag til en reception for et jubilæum, afstedsreception eller en anden mærkedag, så kontakt os her.