Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Picnic sejltur i København

Invitér jeres gæster til picnic på sundet ud for København. Vi sætter sejl på eventyret, så I kan holde picnic i det blå og gå i land og tage picnickurven med i det grønne

Som på alle vores sejlture, fortæller skipper om skibets historie og dagens oplevelser, mens skonnerten langsomt sejler ud af havnen. Snart sættes der kurs mod jeres helt eget sted, hvor I kan nyde en dejlig picnic kurv.

Picnic i København

Udgangspunktet for vores picnic-tur er Københavns Havn, hvor udsejlingen byder på kig til Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg, Den lille Havfrue (medbring kikkert), og hvis Kongeskibet Dannebrog ligger for svaj, kipper vi med flaget.

Vær med til at sætte sejl, hvis I har lyst. Det er et meget tilfredsstillende syn, når vinden fylder sejldugen helt ud og driver sejlskibet roligt fremad.

Få mere at vide om vores picnic sejlture.

Picnic på den grønne ø i det blå Øresund

Skonnerten stævner mod næste havn eller ø. Gå på opdagelse i land og opdag nye, hemmelige steder. Nyd jeres picnickurv i det grønne, eller kom tilbage til det romantiske sejlskib og indtag lækker mad midt i det blå Øresund.

Besætningen gør trossen los, og sejladsen går atter mod København. Imens kan I slukke tørsten med en kold fadøl og se alle København Havns seværdigheder fra søsiden.

Se også vore 10 sjove teambuilding øvelser.

Book en picnic sejltur

Priser i 2022 fra: 526,- kr./pers. ved min. 24 pers. inkl. tre timers sejltur på Skonnerten Halmø og en picnic-sandwich.

Skibslejeprisen afhænger af hvilken dag I ønsker – se nærmere på priser for leje af båd. Bliver I færre eller flere kan vi sende jer et tilbud ud fra jeres behov. Ønsker I at udgå fra en havn i Øresund som f.eks. Tuborg, Hellerup, Skovshoved, Vedbæk, Rungsted, Helsingør eller Kastrup eller Scanport, som den også kaldes samt Dragør, er det også muligt. Få mere inspiration til en sommerudflugt, et firmaarrangement i København eller en sejltur til Hven.

Kontakt os, hvis I vil vide mere eller reservere en skonnert til en picnicsejltur for livet.

LÆS OGSÅ: Dejlig sejltur til Flakfortet