Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Middelgrundsfortet

Besøg Middelgrundsfortet efter en skøn sejlads med en af vores historiske skonnerter

Tag med på en vidunderlig sejlads til Middelgrundsfortet ud fra Københavns Havn med båd fra Admiralkaj. En fantastisk sejloplevelse, hvor I har skibet for jer selv i stedet for at tage en færge.

Sejltur til Middelgrundsfortet

Sejlturen til fortet kan foregå med motorkraft, men vi anbefaler at sejle for sejl. På den måde få I en autentisk og fredfyldt oplevelse om bord, inden skibet lægger til ved den flotte ø.

Få adgang og besøg det historiske Middelgrundsfort. Her bliver I fyldt op med friske indtryk fra havet, de traditionelle sejlskibe og søfortets spændende fortid.

Kontakt os for at høre mere om en tur til Middelgrundsfortet.

Restaurant på Middelgrundsfortet

På jeres tur til Middelgrundsfortet kan I få stillet sulten med en lækker frokost i skibets hyggelige saloner eller nyde en brunch på dækket. Hvis I bestiller mad ombord, er sejlturens ypperlige forplejning lavet af de dygtige kokke på Admiral Hotellets restaurant. Se menuforslag og priser på mad til sejlturen.

Hvad er Middelgrundsfortet?

Middelgrundsfortet er verdens største menneskeskabte ø, der i mange år har fungeret som søfort. I en væsentlig del af Middelgrundsfortets historie, har det været en del af forsvarsværket for København sammen med Trekroner Fort og Flakfortet. I dag er øen ejet af Middelgrundsfonden, støttet af Nordea Fonden og fungerer som ungdommens ø for Det Danske Spejderkorps og andre ungdomsaktører.

På det gamle søfort kan alle unge få unikke friluftsoplevelser og afholde forskellige aktiviteter. Ungdomsøen er også åben for erhvervsliv, organisationer og offentlige institutioner og tilbyder rundvisninger, Ø-stratego, Fotoløb, Stjerneløb samt mødelokaler, festmiddage og overnatning.

Hvor lang tid tager det at sejle til Middelgrundsfortet?

For motor tager det en god halv time at sejle til Middelgrundsfortet. Sejler vi for sejl afhænger det af vindforholdene på dagen, men vi plejer at anbefale at I lægger 1-2 timer til motor-tiden. Så er der mulighed for at have tid til at sætte sejl og sejle for sejl.

En tidsplan kunne være:
Kl. 1000 Afgang KBH
Kl. 1300 Ankomst Middelgrundfortet og evt. frokost.
Kl. 1400 Afgang Middelgrundsfortet
Kl. 1500 Ankomst KBH

I kan også vælge en døgntur med overnatning på fortets senge i land og de køjer, der er om bord på skibet. Ønsker I at sejle fra andre havne som f.eks. Tuborg, Skovshoved, Rungsted, Helsingør og Dragør giver vi gerne et tilbud på det.

Bestil Firmatur til søs

Kontakt os for et tilbud på et skræddersyet firmaarrangement, der passer til jeres behov.

Vejret er så godt som aldrig for dårligt til en god oplevelse om bord på vores skibe, og skulle tilfældet være, betaler vi jer skibslejen tilbage. Læs mere om vores Vejrgaranti.

Kontakt os for at høre mere om en sejlads til Middelgrundsfortet med De Forenede Sejlskibe. Eller send en mail til info@deforenedesejlskibe.dk.