Middelgrundsfortet

Besøg Middelgrundsfortet efter en skøn sejlads med en af vores historiske skonnerter

Tag med på en vidunderlig sejlads til Middelgrundsfortet ud fra Københavns Havn med båd fra Admiralkaj.

Tur til middelgrundsfortet

Sejlturen kan foregå med motorkraft, men vi anbefaler at sejle for sejl, og på den måde få en autentisk og fredfyldt oplevelse om bord, inden skibet lægger til ved Middelgrundsfortet.

Besøg det historiske Middelgrundsfort og bliv fyldt op med friske indtryk fra havet, de traditionelle sejskibe og søfortets spændende fortid.

Klik og bestil en tur til Middelgrundsfortet.

Restaurant på Middelgrundsfortet

På jeres tur til Middelgrundsfortet kan I få stillet sulten med en lækker frokost i skibets hyggelige saloner eller nyde en brunch på dækket. Hvis I bestiller mad ombord, er sejlturens ypperlige forplejning lavet af de dygtige kokke på Admiral Hotellets restaurant. Se menuforslag og priser på mad til sejlturen.

Hvad er Middelgrundsfortet?

Middelgrundsfortet er en menneskeskabt ø, der i mange år har fungeret som søfort og har været en del af forsvarsværket for København sammen med Trekroner Fort og Flakfortet. I dag er øen ejet af Middelgrundsfonden og fungerer som Ungdomsø for spejderne.

Hvor lang tid tager det at sejle til Middelgrundsfortet?

For motor tager det en god halv time at sejle til Middelgrundsfortet. Sejler vi for sejl afhænger det af vindforholdene på dagen, men vi plejer at anbefale at I lægger 1-2 timer til motor-tiden. Så er der mulighed for at have tid til at sætte sejl og sejle for sejl.

En tidsplan kunne være:
Kl. 1000 Afgang KBH
Kl. 1300 Ankomst Middelgrundfortet evt. frokost om bord.
Kl. 1400 Afgang Middelgrundsfortet
Kl. 1500 Ankomst KBH

I kan også vælge en døgntur med overnatning på fortets senge i land og de køjer, der er om bord på skibet.

Bestil Firmatur til søs

Kontakt os for et tilbud på et skræddersyet firmaarrangement, der passer til jeres behov.

Vejret er så godt som aldrig for dårligt til en god oplevelse om bord på vores skibe, og skulle tilfældet være, betaler vi jer skibslejen tilbage. Læs mere om vores Vejrgaranti.

Klik og bestil en sejlads til Middelgrundsfortet med De Forenede Sejlskibe.