Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Ledergruppen

Sæt ledergruppen stævne på et sejlskib

Nye omgivelser – nye tanker

Det er givende at tænke nye tanker i nye omgivelser. Et møde på et sejlskib tilfører ledergruppen eller en anden medarbejdergruppe noget helt særligt.

Her får de enkelte ledere mere tid til hinanden og kan sammen sætte den rigtige retning for virksomheden, fokusere på strategiske mål eller kaste sig ud i teambuilding for ledergruppen. Uanset mødets formål bliver det et møde, alle vil huske.

Kreative tanker og nye idéer kan bane sig vej i den friske luft med udsigt over havet. Sammenholdet efter jeres sejlekspedition giver resultater i hverdagen – mere effektive ledergrupper fungerer til gavn for hele organisationen eller virksomheden.

Ledertræning eller kompetenceudvikling med læring

I er bogstaveligt talt i samme båd, når I holder ledermøde på et sejlskib. Vil I arbejde med ledertræning, strategi, kommunikation, teambuilding, ansvar eller kompetenceudvikling, er sejlskibet en perfekt ramme for det.

At føre et sejlskib er en mangfoldig opgave, der udfordrer den enkelte på evner til at samarbejde, skabe tillid samt lede og fordele opgaver. I kan kombinere sejlads med input fra en proceskonsulent for mere talent udvikling og mere læring. Og ønsker I at starte fra f.eks. Tuborg, Skovshoved, Rungsted, Helsingør, Dragør, Køge eller andre havne, er det også muligt.

Eksempel på ledergruppemøde på et sejlskib

Kl. 08.30 Velkomst med morgenmad og indledende ledergruppe møde.
Kl. 10.30 Afgang og kurs mod en ø eller havn i Øresund. Mulighed for at deltage i lærende aktiviteter om bord ud fra det fokus, I ønsker.
Kl. 12.00 Ankomst til havn. Frokost og fortsat mødeaktivitet i skibets hyggelige salon eller på dækket.
Kl. 15.30 Kursen sættes igen mod hjemhavnen – tid til opsamling og friske pust.
Kl. 17.00 Vel i havn igen med nye planer og saltvand i årene. Vi ved det virker!

SE OGSÅ: Film – Ledergruppe møde på et sejlskib

Sådan booker I jeres ledermøde

Vores bådudlejningpriser i 2022 for en 9 timers sejltur starter fra 946,- kr./pers. ved 24 pers på Halmø. Hertil kan I vælge, hvad I ønsker af mad om bord. Læs også om vores VejrgarantiKontakt os gerne for et tilbud på et velfungerende ledermøde, der passer til det antal I er, og de timer I ønsker at afsætte – det er helt uforpligtende.