Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Firmaarrangement

Nyd den salte og friske luft fra havet næste gang, I skal holde et firmaarrangement

Læs om vores COVID-19 tiltag.

Sejl med os ud på vandet og tilsæt vide horisonter og bølgebrus til din firmafest eller dit firmaarrangement i København, Sjælland eller fra en anden havn i Danmark.

Klik og bestil klimavenlig firmaarrangement hos De Forenede Sejlskibe.

I kan også imponere kunderne ved at holde næste kundemøde eller reception på vore træskibe. Vis dem Danmark fra søsiden. Lad dem opleve vore stolte, maritime traditioner.

En firmaudflugt til søs med De forenede Sejlskibe er en oplevelse af vind i sejlene. Det vil forbinde jeres virksomhed med noget positivt. Det vil blandt andet

• styrke netværket
• få deltagerne til at huske dagens budskab
• forbedre samarbejdet
• give virksomheden større udbytte

Sjove oplevelser styrker firmaudflugten

Vi kan, hvis I ønsker det, udfordre kunder og medarbejdere med sjove gruppeaktiviteter under sejladsen. Det giver højt humør, og I får en sjov oplevelse at tænke tilbage på og smile af – i lang tid efter. Vi tilbyder blandt andet

• teambuilding øvelser
• maritime aktiviteter som at sætte sejl
• historier om skonnerten og livet til søs

Gode ideer til et firmaarrangement, der passer til jer

De forenede Sejlskibe tilrettelægger et unikt arrangement, der tilpasses jeres ønsker. Vi har tre træskibe med plads til over 100 gæster i alt. Vi sejler fra mange havne primært i Øresund.

Kombinér firmaudflugten på vandet med et møde. I kan arbejde helt uforstyrret under dæk. Det er intimt og stemningsfyldt. Det bliver et møde, som alle husker værdien af.

Træskibene er også velegnede til at markere et jubilæum eller en mærkedag med en reception i unikke, maritime rammer. Vi sørger for serveringen, mens gæsterne nyder omgivelserne og hinanden, mens de bevæger sig rundt på de traditionsrige skonnerter.

Firmaarrangement og Teambuilding

Vores skibe egner sig også særdeles godt til sommerudflugter med spændende fællesopgaver om bord, en middag under åben himmel og en formidabel udsigt til Danmark fra søsiden.

Et firmaarrangement med teambuilding om bord på et historisk sejlskib vil være en uforglemmelig oplevelse for alle deltagere. Se vores 3 eksempler på skræddersyede forløb med udendørs teambuildingøvelser, der styrker samarbejdet i grupper og hold samt forbedrer kommunikationen i medarbejdergruppen.

Sådan booker du

Vores skibslejepriser starter fra 484,- kr./pers. Se flere af vores priser for bådudlejning eller kontakt os for et tilbud på et firmaarrangement eller afdelingsarrangement, der passer til dit behov. Ønsker I at udgå fra en havn i Øresund som f.eks. Tuborg, Hellerup, Skovshoved, Vedbæk, Rungsted, Helsingør eller Kastrup eller Scanport, som den også kaldes samt Dragør, er det også muligt. Læs også om vores Vejrgaranti.

Klik og få mere information firmaarrangement hos De Forenede Sejlskibe.