Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Firmaarrangement

Hold firmaarrangement på havet og nyd den salte og friske luft

Læs om vores COVID-19 tiltag.

Sejl med os ud på vandet og tilsæt vide horisonter og bølgebrus til din firmafest, firmaudflugt eller dit firmaarrangement i København. Vi sejler ud fra Admiralkaj i København, fra havne på Sjælland eller fra andre havne i Danmark.

Klik og bestil klimavenlig firmaarrangement hos De Forenede Sejlskibe.

I kan også imponere kunderne ved at holde næste kundemøde eller reception på vore træskibe. Vis dem Danmark fra søsiden. Lad dem opleve vore stolte, maritime traditioner.

Et firmaevent til søs med De forenede Sejlskibe er en oplevelse af vind i sejlene. Det vil forbinde jeres virksomhed med noget positivt. Arrangementet vil blandt andet

• styrke netværket
• få deltagerne til at huske dagens budskab
• forbedre samarbejdet og kommunikation blandt kollegaer
• give virksomheden større udbytte

Sjove oplevelser der styrker firmaudflugten

Vi kan, hvis I ønsker det, udfordre kunder og medarbejdere med sjove gruppeaktiviteter under sejladsen. Aktiviteten giver højt humør, og I får en sjov oplevelse at tænke tilbage på og smile af – i lang tid efter. Vi tilbyder blandt andet

• teambuilding øvelser
• maritime aktiviteter som at sætte sejl
• historier om skonnerten og livet til søs

Forslag og ideer til et firmaarrangement, der passer til jer

De forenede Sejlskibe tilrettelægger et unikt arrangement, der tilpasses jeres ønsker. Vi har tre træskibe med plads til over 100 gæster i alt. Vi sejler fra mange havne primært i København og Øresund.

Kombinér firmaudflugten på vandet med et møde. I kan arbejde helt uforstyrret under dæk. Det er intimt og stemningsfyldt. Det bliver et møde, som alle husker værdien af.

Træskibene er også velegnede til at markere et jubilæum eller en mærkedag med en reception i unikke, maritime rammer. Vi sørger for serveringen, mens gæsterne nyder omgivelserne og hinanden, mens de bevæger sig rundt på de traditionsrige skonnerter.

Et firmaarrangement eller event kan fx. være:
• Aktiviteter der styrker netværket
Firma sommerfest
Sommerudflugt
Ledergruppemøde
Firmaevent med romsmagning
• Firmatur
Personaleudflugt
• Firmaudflugt
Udflugt til Hven
Reception

Teambuilding og Firmaarrangement i København

Vores skibe egner sig også særdeles godt til sommerudflugter med spændende fællesopgaver om bord, en middag med lækker mad under åben himmel og en formidabel udsigt til Danmark fra søsiden.

Et firmaarrangement med teambuilding om bord på et historisk sejlskib vil være en uforglemmelig oplevelse for alle deltagere. Se vores 3 eksempler på skræddersyede forløb med udendørs teambuilding-øvelser, der styrker samarbejdet i grupper og hold samt forbedrer kommunikationen i medarbejdergruppen.

Læs også: Teambuilding i København

Hvad koster et firmaarrangement?

Vores skibslejepriser i 2022 starter fra 441- kr./pers. Se flere af vores priseksempler eller kontakt os for et tilbud på et firmaarrangement eller afdelingsarrangement, der passer til dit behov. Ønsker I at udgå fra en havn i Øresund som f.eks. Tuborg, Hellerup, Skovshoved, Vedbæk, Rungsted, Helsingør eller Kastrup eller Scanport, som den også kaldes samt Dragør, er det også muligt. Læs også om vores Vejrgaranti.

Få et uforpligtende tilbud på et uforglemmeligt firmaarrangement i København

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe jer til at nå jeres mål med et anderledes firmaarrangement, der helt sikkert vil sætte spor hos kollegerne og resultere i glade medarbejdere. Vi lytter til jeres ønsker og hjælper jer med at skræddersy lige præcis den sjove dag på havet, som I drømmer om.

Kontakt os og book firmaarrangementer hos De Forenede Sejlskibe.