Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Sejltur til Hven

Forkæl jeres gæster eller medarbejdere med en tur til Hven

Læs om vores COVID-19 tiltag.

Sejl fra København, Rungsted, Helsingør m.fl.

Skonnerten ligger ved kajen og venter på jer i København, Helsingør, Rungsted eller en anden havn i Øresund. Skipper byder velkommen, og mens sejlbåden langsomt sejler ud af havnen, fortæller besætningen om skibets historie og hvilke oplevelser, denne dags tur til Hven byder på.

Kontakt os for at høre mere om en sejltur til Hveen.

Sæt sejl på jeres sejltur til Hven

Når kursen er lagt, inviteres alle til at være med til at sætte skonnertens mange, store sejl. Det er en dejlig fælles opgave og et meget tilfredsstillende syn, når vinden fylder sejldugen helt ud og driver sejlskibet roligt fremad. En fantastisk sejloplevelse, hvor I har skibet for jer selv i stedet for at tage færgen til Hven.

Under sejlturen, når klokken slår, kan I nyde skippers varme labskovs og læske ganen.

Sejl til Hven og gå på opdagelse på øen

Snart er den svenske ø Hven (eller Ven som det skrives på svensk) i sigte og sejlskibet lægger til i en af de to små havne på øen. Her kan I gå på opdagelse eller leje en cykel og cykle hele øen rundt. Der er cykeludlejning i Bäckviken og Kyrkbacken Hamn. I kan også besøge Tycho Brahe Museet eller øens eget whisky-destilleri på jeres udflugt til Hven.

På hjemturen kan I nyde en kop kaffe med dejlig hjemmebagt kage. Dagen går på hæld, og skonnerten sejler retur til København. Imens kan I slukke tørsten med en kold fadøl og se alle København Havns seværdigheder fra søsiden.

Book din weekendtur til Hven, hvis du bare er en eller få personer, der ønsker en sejloplevelse og gerne vil dele den med andre ligesindede.

Firmaudflugt til Hven

De Forenede Sejlskibe kan sørge for et unikt firmaarrangement, der tilpasses jeres ønsker i forbindelse med sejladsen til Hven.

LÆS OGSÅ: Firma sejlture

I kan for eksempel kombinere firmaturen til søs med et møde, hvor I kan arbejde helt uforstyrret under dæk. Det er intimt og stemningsfyldt. Et møde der vil blive husket.

Læs mere om mulighederne for et maritimt firmaarrangement, fra Nordsjælland, København og andre steder. Kig også nærmere på vores tilbud om en sommerudflugt eller teambuilding – f.eks. om bord på en båd til Hven.

Sådan booker du en sejlads til Hven

Hvordan kommer man til Hven? Kan man bestille overnatning på Hven? Kontakt os for vores priser for bådudlejning eller kontakt os for et tilbud på en endagstur til Hven, der passer til dit behov. Læs også om vores Vejrgaranti.

Klik og få mere information om en sejltur til Hven med De Forenede Sejlskibe.