Sejltur til Hven

Vil I virkelig forkæle jeres gæster eller medarbejdere, så invitér dem på en sejltur med kurs mod Hven

Sejladsen begynder for eksempel i København eller Helsingør

Skonnerten ligger ved kajen og venter på jer i København, Helsingør, Rungsted eller en anden havn i Øresund. Skipper byder velkommen, og mens sejlbåden langsomt sejler ud af havnen, fortæller besætningen om skibets historie og hvilke oplevelser, denne dags tur til Hven byder på.

Sæt sejl på jeres sejltur til Hven

Når kursen er lagt inviteres alle til at være med til at sætte skonnertens mange, store sejl. Det er en dejlig fælles opgave og et meget tilfredsstillende syn, når vinden fylder sejldugen helt ud og driver sejlskibet roligt fremad.

Under sejlturen, når klokken slår, kan I nyde skippers varme labskovs og læske ganen.

Sejl til Hven og gå på opdagelse på øen

Snart er den svenske ø Hven i sigte og sejlskibet lægger til i en af de to små havne på øen. Her kan I gå på opdagelse eller leje en cykel og cykle hele øen rundt. Der er cykeludlejning i Bäckviken og Kyrkbacken Hamn. I kan også besøge Tycho Brahe Museet eller øens eget whisky-destilleri.

På hjemturen kan I nyde en kop kaffe med dejlig hjemmebagt kage. Dagen går på hæld, og skonnerten sejler retur til København. Imens kan I slukke tørsten med en kold fadøl og se alle København Havns seværdigheder fra søsiden.

Firmaudflugt til hven

De Forenede Sejlskibe kan sørge for et unikt firmaarrangement, der tilpasses jeres ønsker i forbindelse med sejladsen til Hven.

I kan for eksempel kombinere firmaudflugten til søs med et møde, hvor I kan arbejde helt uforstyrret under dæk. Det er intimt og stemningsfyldt. Et møde der vil blive husket.

Læs mere om mulighederne for et maritimt firmaarrangement, en sommerudflugt eller teambuildingøvelser på et sejlskib.

Sådan booker du en familie eller firmaudflugt

Se vores priser for båd udlejning og kontakt os for et tilbud på en endagstur til Hven, der passer til dit behov. Læs også om vores Vejrgaranti.