Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

FAQ – Booking

Spørgsmål ved booking

Her finder du svar på nogle almindelige spørgsmål i forbindelse med booking af sejlture og arrangementer hos De Forenede Sejlskibe.

Kan vi få mad om bord på Halmø og Lilla Dan?

Ja – vi har et samarbejde med de dygtige kokke på SALT Restaurant på Copenhagen Admiral Hotel, og du kan finde inspiration fra chefkokkens forslag på mad om bord, hvor du også finder vinmesterens forslag til vine og drikkevarer. Dette er et udvalg af hvad vi kan tilbyde. Har I  andre ønsker, er vi med glæde behjælpelige.

Bemærk venligst at der skal bestilles ens for hele selskabet og min. 15 v/Buffet’erne. Meddel også gerne ved bestilling om der er allergikere eller vegetarer, veganere eller andre diæter blandt gæsterne.

Skal vi være med til at sejle?

Besætningen er frisk og imødekommende, og vores gæster er velkomne til at deltage i arbejdet om bord. Det er en spændende fælles opgave og et meget tilfredsstillende syn, når vinden fylder sejldugen helt ud og driver skonnerten roligt fremad.

Hvad koster det?

Mad og drikke om bord tilpasser I jeres gæster. Skibslejen afhænger af hvilken dag (orange, grøn eller blå-dag) I ønsker, og hvilket skib vi har ledigt. Desuden hvor mange I bliver, og hvor lang tid I ønsker at have skonnerten helt for jer selv.

Prisliste og kalender finder I her. Hvert skib har en grundpris (Halmø 24 pers. og Lilla Dan 30 pers.). I må gerne være færre, blot ændrer prisen sig ikke. I må også gerne være flere – her finder I information om træskibene, som ialt kan sejle med 104 personer.

Hvad gør vi, hvis det bliver dårligt vejr?

VEJRGARANTI: De Forenede Sejlskibe garanterer godt vejr!

Vejret er så godt som aldrig for dårligt til en god oplevelse om bord på vores skibe, og skulle tilfældet være, betaler vi jer skibslejen tilbage. Mange års erfaring siger, at det er mindre end 1 gang pr. 100 sejladser, hvor vores kaptajn vurderer, at sejlads overhovedet ikke kan foretages den planlagte dag.

Så er det godt at vide, at arrangementet ALTID kan afholdes om bord, blot vil der i få tilfælde blive gradueret i hvor meget tid, det er muligt at sejle for sejl og hvor meget sejlads, der gennemføres uden for havnen. I kan også bestemme at skibet skal blive langs kaj, hvor man kan spise, drikke og hygge sig eller afholde møde, foredrag, produktpræsentation.

Kommer der en byge, kan alle søge ly i salonen, eller besætningen kan sætte solsejlet, som både skærmer mod solen, men også kan fungere som en stor paraply.

Beklædning

Det er en god idé at have praktisk overtøj med – vind/vandtæt yderst og varmt/uldent under – det er altid lidt friskere på havet end i land! Så kan I altid tage det frem, hvis I føler behov og I får en god oplevelse uanset vejret! Behageligt fodtøj er vel at foretrække, men må gerne være fint – dog ødelægger stiletter træværk, maling og lakken om bord.

Bliver vi søsyge?

Vi er jo forskellige, men en fordel er, at vi sejler med vinden og med bølgerne, så skibet ikke ligger og banker ind i bølgerne – med mindre der kommer en ”skæv sø”. Kaptajnen er dog vant til at tilrettelægge sejladsen, så alle får en god oplevelse og er glade.

Findes der en afbestillingsforsikring?

Nej – forsikringssummen vil næsten svare til selve beløbet for skibslejen. Indtil 2 måneder før, er det kun halvdelen af skibslejen, der går tabt, med mindre I beslutter jer for en anden dag mod et genbestillingsgebyr. Drikkevarer bliver ikke forbrugt og maden kan også afbestilles uden beregning indtil 3 uger før.

Kan kørestole komme om bord?

Hvis det drejer sig om et elektrisk køretøj, skal der en lift til, men hvis det er en sammenklappelig kørestol har vi tidligere haft kørestolsbruger om bord, idet de havde ledsager/e med, der kunne hjælpe dem om bord.

I er velkomne til at kigge forbi på kajen en dag for at vurdere, om I finder det muligt. I kan også se skibe og adgangsforhold an under Kig om bord.

Kan man have en barnevogn med om bord?

Ja det kan I godt – dog ikke på Tursejlads eller Havnerundfart, som bookes i Webshoppen. Det er en fordel, hvis den er sammenklappelig, og I skal vide, at der er ikke mange steder klapvognen kan køre. Den optager også plads, så hvis der er flere med, kan det begrænse mulighederne for at sætte sejl.

I er velkomne til at kigge på skibenes adgangsforhold under Kig om bord. Husk at en lift også kan stå i et af kahytterne, hvis der er brug for en lur.

Må man tage hund med ?

På vore firmaarrangement og familie sejlture er det arrangøren eller værten, der bestemmer, om gæsterne må tage deres hund med.

tursejladserhavnerundfarter og sejlferie togter kan vi ikke tillade hunde eller andre dyr med om bord, da vi ikke ved, om de øvrige gæster er bange eller har allergier.

Må man ryge om bord ?

Ja – oppe på dæk.

På vore sejlture fra København og familiefester er det arrangøren eller værten, der bestemmer, om gæsterne må tage deres hund med.

tursejladserhavnerundfarter og sejlferie togter vil vi bede om at tage hensyn i forhold til rygning over for øvrige gæster.