Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Weekend Togt

Kunne det ikke være hyggeligt at invitere hele familien af sted på et eventyrligt weekend sejl togt?

Så intet forstyrrer jer i at være sammen om nye oplevelser. Weekend togtet kunne f.eks. gå til Anholt, Hven, Mölle eller Bornholm.

Det klimavenlige Togt bliver tilrettelagt helt efter jeres ønsker og kan indeholde både ren afslapning og bare det at være sammen over i teori i sejlads med en skonnert samt øvelse i forskellige sejlmanøvrer med skibet. Helt afhængig af jeres ønsker og din families sammensætning. I behøver ingen sejlerfaring for at kunne tage på togt. Skibet har en professionel besætning på to-fire mand som hjælper jer med skibsarbejdet om bord som f.eks.: rortørn, sejlsætning, sejlmanøvrer, kabystørn, rengøring og bakstørn. Og ønsker I at sejle om natten laves der toskiftevagt på ægte sømands maner.

Lev som en rigtig sømand

I har hele skonnerten for jer selv og sover i faste køjer på samme banje (fællesrum) på Lilla Dan og i kahytter om bord på Halmø. Banjen fungerer også som opholdsrum. Et baderum og to toiletter findes på dækket.

For de voksne:
Prøv at være om bord i et fantastisk sejlskib. Deltag i at sejle skibet. Gå til vejrs. Bjærge og sætte sejl.
Der kan være undervisning i praktisk sømandsskab som i sejlskibenes tid!
• Knob og stik, splejsning – og syning med sejlmagerhandske og sejlmagernål
• Skonnertens opbygning og sejlmanøvre
• Rigningstyper i traditionelle sejlskib
• Lær at stå til rors
Gennemgang af skibets moderne navigationsystem
– eller vælg blot at nyde dine børns summen beskæftiget med leg og hygge!

Og til børnene:
• Bliv undervist af en professionel sømand i at kravle i masten (med sikkerhedsline) – alene eller sammen med din far eller mor
• Lær at binde dine snørebånd som en sømand gør det
• Sov i hængekøje
• Lær at spule og skrubbe dæk
• Spring i vandet med redningsvest
• Bag brød og lav dejlig mad

Togtet går ud på at fordybe sig i skibet og oplevelsen af at være sammen om at få skibet til at sejle for vindens kraft – mere CO2-neutralt kan det ikke blive.

Skibsleje priser fra 1.637,- kr./pers. på Skonnerten Lilla Dan ved min. 16 pers. Orange dage (søndag & mandag).

Hvis du har brug for flere informationer eller bare vil høre om du kan reservere en skonnert den weekend du mest ønsker at give dig og familien en oplevelse for livet på et sejl togt, så er du velkommen til at kontakte De Forenede Sejlskibe.

Har du lyst til en sejloplevelse med andre sejl-entusiaster har du mulighed for det i den planlagte togtplan, som du kan finde på blandt vore sejlferier.

Weekend sejltur til Hven

I 2022 udvidede vi muligheden for at komme ud og sejle med en historisk skonnert, hvis du bare er en eller få personer og tilbyder en sejltur til Hven, der strækker sig over en weekend. Book din køje her.