Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Tursejladser

For English please click Sailing Cruises

Få frisk luft og se København og Øresund fra vandsiden på en tursejlads

Læs om vores COVID-19 tiltag. Hav venligst jeres billet og Corona-pas klar ved ombordstigning.

Tag på tursejlads med et af De Forenede Sejlskibes skonnerter og få samtidig et indblik i vore maritime traditioner.

Sæt sejl med besætningen og nyd udsigten

Skipper byder velkommen, mens sejlskibet sejler langsomt ud af havnen. Udsejlingen af Københavns Havn byder på kig til Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg, Marmorkirken, Den lille Havfrue (medbring kikkert) og hvis Kongeskibet Dannebrog ligger for svaj, kan vi kippe med flaget. Når kursen er lagt for dagens tursejlads, inviteres alle til at sætte skibets store sejl. Det er en sjov opgave at være fælles om.

Det er en fredfyldt oplevelse, når vinden fylder sejlene, motoren slukkes, og skibet drives frem af naturens kræfter. Nyd udsigten. Den fås ikke bedre. Besætningen fortæller gerne mere om skibet under tursejladsen.

Sejlplan for Tursejladser 2022

Vi sejler fra søndag den 26. juni til mandag den 1. august 2022 (begge dage inklusive). Tidspunkter vi sejler fra Admiralkaj ved Admiral Hotel er klokken 10.30, 13.30 og 16.30. Mødetid 15 minutter før tidspunkt for afgang. I webshoppens kalender fremgår de udvalgte sejldage.

Alle tursejladser varer 2 timer. Vi anbefaler, at du køber billet forinden, da der er begrænsede pladser og afgange kan være udsolgte. Vi aflyser ved ekstreme vejrforhold. Hold øje med vejrudsigten og tag tøj på efter den.

Køb dine billetter online

Du kan også tage chancen og møde op på Admiralkaj, men det er mest sikkert at booke inden ved at gå til webbutikken. Se købsbetingelser.

LÆS OGSÅ: Oplev broerne i København åbne sig på en Havnerundfart.

Priser på tursejladser og betaling

Pris for én voksen: 400 DKK.
Pris for ét barn: 200 DKK. Børn under 12 år skal være ifølge af en voksen.
Prisen er inklusiv frugt og en fadøl eller sodavand til hver.

Betaling sker online ellers betales kontant i danske kroner, når I går om bord. Vi modtager også MobilePay, Dankort, MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V pay, Visa Electron, JCB, Diners Club, China Union Pay, Discover om bord på skonnerten, der sejler tursejlads.

Kontakt os hvis I er en større gruppe, så kan vi arrangere en tur specielt for jer.

LÆS OGSÅ: Sejlture for firmaer