Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Søfortet Trekroner

Invitér dine gæster om bord på en skonnert på en aktiv tur til Søfortet Trekroner ud for Københavns Havn

På Søfortet Trekroner er der mulighed for skattejagt på befæstningen og andre oplevelser for børn og voksne.

Mens skonnerten langsomt sejler ud af havnen, fortæller skipper om skibets historie og hvilke oplevelser, dagens sejlads byder på. Skipper byder velkommen, mens sejlskibet sejler langsomt ud af havnen og udsejlingen af KBH byder på kig til Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg, Marmorkirken, Den lille Havfrue (medbring kikkert) og hvis Kongeskibet Dannebrog ligger for svaj, kan vi kippe med flaget.

Alle inviteres til at sætte skonnertens mange, store sejl. Det er en spændende fælles opgave og et meget tilfredsstillende syn, når vinden fylder sejldugen helt ud og driver sejlskibet roligt fremad.

På digital skattejagt på Trekroner Fort

Så stævner vi mod den lille ø med Søfortet Trekroner. Fortet har en spændende historie, og hele familien kan gå på opdagelse og lære om Københavns befæstning.

Prøv f.eks. det spændende spil ‘Forsvundet i tiden’ eller brug din mobil som digital kikkert til at gå på skattejagt efter skjulte historiske spor på Trekroner Fortet. I kan nyde jeres picnic på land eller om bord.

Se også vore 10 sjove teambuilding øvelser.

Mens vi sejler tilbage til Admiralkaj i København, kan I slukke tørsten med en kold fadøl og nyde København Havns seværdigheder fra søsiden.

Vil du vide mere om Søfortet Trekroner eller bare reservere en skonnert, så er du velkommen til at kontakte De Forenede Sejlskibe.

LÆS OGSÅ: Dejlig sejltur til Flakfortet