Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Sejlferie

Tag på klimavenlig sejlerferie til den anden side af horisonten, hvor drømme bliver til virkelighed

Læs om vores COVID-19 tiltag.

Udforsk de små øer og nyd stilheden og havudsigten, når sejlene hver dag driver din skonnert mod nye kyster og nye eventyr. En sejlferie for sejl er det miljøvenlige valg, når du gerne vil minimere dit aftryk af CO2-udslip.

En sejlferie med De forenede Sejlskibe er en aktiv og klimavenlig ferie på et historisk sejlskib med skipper og besætning. De har styr på det hele, og du bliver inddraget i sejlerlivet om bord. I 2020 tilbyder vi også sejlferie til RumRegatta.

BOOK din køje på Rom Regatta eller kontakt os for mere information.

Hvis I er en hel familie, kan I booke en skonnert helt for jer selv. Ellers sejler Skonnerten Lilla Dan togter i skolesommerferien, hvor man kan booke en køje pr. person. Togtplan for sejlsæsonen udkommer hvert år 1. februar. Her kan du kigge i Togtbrochure 2020 og blive inspireret til det sommertogt, du kunne tænke dig. Bemærk at startdato for Togt 1 er ændret til søndag den 28. juni kl. 16 og togtprisen ligeledes.

Togt i de danske farvande

5 dage om bord på Skonnerten Mira med ombordstigning fra Admiralkaj i København mandag d. 13. juli 2020 kl. 10:00. Afslutning i Svendborg fredag d. 17. juli kl. 16:00.

Sejlads til listige steder i naturskønne områder hvor lokalbefolkningen ikke er fjendtlig! Du behøver ingen sejlerfaring for at kunne deltage i togtet. Togtet er tilegnet voksne over 16 år.

BOOK din køje på togtet eller kontakt os for mere information.

Sejlferie er garanti for havudsigt og frisk søluft

Du får masser af frisk luft, nye venner og uforglemmelige oplevelser. Tag en dukkert fra skibssiden, når vi ligger for anker eller nyd solen på en fredfyldt plet på dækket.

Sejlerferie er for alle – også dig som aldrig har sejlet før, for børn og for voksne. Børn under 12 år deltager til halv pris. Du bestemmer selv, hvor meget af det sejladsmæssige du vil deltage i om bord.

Aktiv sejlferie giver indhold, samvær og hygge

Vores dygtige besætninger skaber hygge og stemning om bord, men de deler også ud af deres viden. Du kan derfor komme til at navigere og stå til rors med kaptajnen, sætte sejl, binde knob og lave mad i kabyssen, hvis du vil.

På de fleste sejlerferier er gæsterne delt op i hold med forskellige pligter. Det giver indhold og samvær og betyder, at alle lærer rutinerne om bord på et gammelt sejlskib.

Sejlerferie kan også være kapsejlads og udlandstogt

Vores sejlskibe deltager hvert år i forskellige togter og kapsejladser, og du kan holde din sejlferie sammen med os på disse ture.

Sejlferien kan gå til den svenske skærgård, RomRegatta i Tyskland og til Skt. Petersborg. Du kan også deltage i kapsejladserne Fyn Rundt eller Limfjorden Rundt for bevaringsværdige sejlskibe.

Så sejler vi om kap om dagen og fester i havnene sammen med de andre deltagere om aftenen. Kontakt os for at høre om årets togter og finde frem til netop den sejlferie, der passer til dig. Du kan booke din køje på Fyn Rundt om bord på Skonnerten Mira i webshoppen.

Prøv en mini sejlferie fra København på 2 timer

Skal du lige prøve det af, kan du deltage i en lille tursejlads fra Københavns havn. Den varer 2 timer og giver et lille indblik i, hvad en sejlferie er.

Har du brug for flere informationer, så er du velkommen til at kontakte De Forenede Sejlskibe. Du kan også læse mere om:

Skonnerten Lilla Dan sejler flere togter – nogle år til den svenske Skærgård f.eks. Koster Øerne eller norske Skærgård andre år til de danske øriger f.eks. Bornholm eller Det sydfynske Øhav. Du kan få inspiration i togtplanen efter en sejlferie i Togtbrochure 2020.

//