Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Sejlferie

Tag på klimavenlig sejlerferie til den anden side af horisonten, hvor drømme bliver til virkelighed

Læs om vores COVID-19 tiltag.

Togtbrochure 2023.

Udforsk de små øer og nyd stilheden og havudsigten, når sejlene hver dag driver din skonnert mod nye kyster og nye eventyr. En sejlferie for sejl er det miljøvenlige valg, når du gerne vil minimere dit aftryk af CO2-udslip.

En sejlferie med De forenede Sejlskibe er en aktiv og klimavenlig ferie på et historisk sejlskib med skipper og besætning. De har styr på det hele, og du bliver inddraget i sejlerlivet om bord.

 

Hvis I er en hel familie, kan I booke en skonnert helt for jer selv. Ellers sejler Skonnerten Lilla Dan togter i skolesommerferien, hvor man kan booke en køje pr. person. Togtplan for sejlsæsonen udkommer hvert år 1. februar. Her kan du kigge i Togtbrochure 2023 og blive inspireret til det sommertogt, du kunne tænke dig.

 

Togter 2023

TOGT 1  – 30. juni – 7. juli 2023
Søsætningtogt 1: 7 dage med afgang fra København fredag d. 30. juni kl. 10:00. Afslutning i Uddevalla fredag d. 7. juli kl. 14:00.
Sejlads nord om Sjælland til Mariager Fjord for søsætning af Krydsjagt VII på Hobro Værft. Deltagelse i søsætning og fest d. 1. juli og afsejling d. 2. juli mod Sverige over Kattegat via Anholt eller Læsø og videre ind i den svenske skærgård til udvalgte havne, nord om Orust, Bassholmen og evt. Havstensklippen til Uddevalla.
Der er bus og togforbindelse mellem Uddevalla og København.
Pris pr. voksen deltager kr. 7.350,-

BOOK din køje på togtet eller kontakt os for mere information.

TOGT 2 – 9. juli – 15. juli 2023
Skærgårdstogt 2: 7 dage med afgang fra Uddevalla søndag d. 9. juli kl. 16.00. Afslutning i Uddevalla lørdag d. 15. juli kl. 12.00.
Der er bus og togforbindelse mellem Uddevalla og København.
Sejlads igennem skærgården nord for Uddevalla, via Sotekanalen, Hamburger Sund og til Koster Øerne – og retur til Uddevalla.
Pris pr. voksen deltager kr. 7.350,-

Kontakt os for at booke din plads her.

TOGT 3 – 16. juli – 22. juli 2023
Skærgårdstogt 3: 7 dage med afgang fra Uddevalla søndag d. 16. juli kl. 16:00. Afslutning i Middelfart lørdag d. 22. juli kl. 12:00.
Der er bus og togforbindelse mellem Uddevalla og København.
Sejlads igennem skærgården syd for Uddevalla, via Bassholmen, Käringon og udvalgte havne og naturhavne nord for Göteborg sydover over Kattegat til Middelfart.
Pris pr. voksen deltager kr. 7.350,-

Kontakt os for at booke din plads her.

TOGT 4 – Fyn Rundt  – 23. juli – 29. juli 2023
Fyn Rundt – (Kapsejlads): 7 dage med start i Middelfart søndag d. 23. juli kl. 16:00. Afslutningsfest i Svendborg fredag d. 28. juli om aftenen for alle sejladsens besætninger/gæster. Afmønstring lørdag d. 29. juli kl. 12:00 i Svendborg.
Sejlplan for kapsejlads:
24. juli Middelfart – Assens
25. juli Assens – til ankers Dyvig
26. juli Dyvig – Ærøskøbing
27. juli Ærøskøbing – Faaborg
28. juli Faaborg – Svendborg
Der er mulighed for at deltage i enkelte dagssejladser. For enkeltdagsdeltagere vil det kun være muligt at overnatte, såfremt hele togtet ikke er fuldtegnet.
Pris pr. voksen deltager kr. 7.350,-
Pris pr. deltager for enkelt dag kr. 1.050,-

Kontakt os for at booke din plads her.

TOGT 5 – 30. juli – 5. august 2023
Sydhavstogt 5: 7 dage med afgang fra Svendborg søndag d. 30. juli kl. 16:00. Afslutning i København lørdag d. 5. august kl. 12:00.
Sejlads til havne i det sydfynske som fx Marstal, Ærøskøbing, Rudkøbing, Vejrø el. Fejø igennem Grønsund og Storstrømmen via fx Klintholm, rundt Møns Klint retur til København.
Pris pr. voksen deltager kr. 7.350,-
Kontakt os for at booke din plads her
TOGT 6 – Limfjorden Rundt – 11. september – 18. september 
Limfjorden Rundt – (Kapsejlads): 7 dage med afgang fra Ålborg mandag d. 11. september kl. 11:30 til Løgstør. Fællesspisning med de andre skibes besætninger/gæster i alle havne. Kapsejladsen slutter i Skive lørdag d. 16. september kl. ca. 16:00, hvor der vil blive holdt en afslutningsfest for alle sejladsens besætninger/gæster om aftenen. Afmønstring søndag d. 18. september kl. 10:00 i Skive eller kl. ca. 18:00 i Ålborg.
Sejlplan for kapsejlads:
11. september Ålborg – Løgstør (uden for kapsejladsen)
12. september Løgstør – Thisted
13. september Thisted – Struer
14. september Struer – Nykøbing
15. september Nykøbing – Fur
16. september Fur – Skive
Der er mulighed for at deltage i enkelte dagssejladser. For enkeltdagsdeltagere vil der kun være mulighed for overnatning, såfremt hele togtet ikke er fuldtegnet.
Pris pr. deltager kr. 7.350,-
Pris pr. deltager for enkelt dag kr. 1.050,-
Kontakt os for at booke din plads her

Sejlferie er garanti for havudsigt og frisk søluft

Du får masser af frisk luft, nye venner og uforglemmelige oplevelser på disse rejser. Tag en dukkert fra skibssiden, når vi ligger for anker eller nyd solen på en fredfyldt plet på dækket.

Sejlerferie er for alle – også dig som aldrig har sejlet før, for børn og for voksne. Barn under 12 år deltager til halv pris. Du bestemmer selv, hvor meget af det sejladsmæssige du vil deltage i om bord.

Aktiv sejlferie giver indhold, samvær og hygge

Vores dygtige besætninger skaber hygge og stemning om bord, men de deler også ud af deres viden. Du kan derfor komme til at navigere og stå til rors med kaptajnen, sætte sejl, binde knob og lave mad i kabyssen, hvis du vil. At sejle for vinden kan næppe blive en mere CO2-neutral sommerferie.

På de fleste sejlerferier er gæsterne delt op i hold med forskellige opgaver. Det giver indhold og samvær og betyder, at alle lærer rutinerne om bord på et gammelt sejlskib.

Sejlerferie kan også være kapsejlads og udlandstogt

Vores sejlskibe deltager hvert år i forskellige togter og kapsejladser, og du kan holde din sejlferie sammen med os på disse bæredygtige sommerferie ture.

Sejlferien kan gå til den svenske skærgård, RomRegatta i Tyskland og til Skt. Petersborg. Du kan også deltage i kapsejladserne Fyn Rundt eller Limfjorden Rundt for bevaringsværdige sejlskibe.

Så sejler vi om kap om dagen og fester i havnene sammen med de andre deltagere om aftenen. Kontakt os for at høre om årets togter og finde frem til netop den sejlferie, der passer til dig. Du kan booke din køje på Fyn Rundt om bord på skonnerten her.

Prøv en mini sejlferie fra København på 2 timer

Skal du lige prøve det af, kan du deltage i en lille tursejlads eller havnerundfart fra KBHs havn nær Nyhavn. De varer 2 timer og giver et lille indblik i, hvad en sejlferie, er allerede når I sejler ud af Københavns kanaler.

Har du brug for flere informationer, så er du velkommen til at kontakte De Forenede Sejlskibe. Du kan også læse mere om:

Skonnerten Lilla Dan sejler flere togter – nogle år til den svenske Skærgård f.eks. Koster Øerne eller norske Skærgård andre år i DK til de danske øriger f.eks. Bornholm eller Det sydfynske Øhav. Du kan få inspiration i togtplanen efter en sejlferie i Togtbrochure 2023.