Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Sejlferie

Tag på klimavenlig sejlerferie til den anden side af horisonten, hvor drømme bliver til virkelighed

Læs om vores COVID-19 tiltag.

Se vores togtbrochure 2022 her.

Udforsk de små øer og nyd stilheden og havudsigten, når sejlene hver dag driver din skonnert mod nye kyster og nye eventyr. En sejlferie for sejl er det miljøvenlige valg, når du gerne vil minimere dit aftryk af CO2-udslip.

En sejlferie med De forenede Sejlskibe er en aktiv og klimavenlig ferie på et historisk sejlskib med skipper og besætning. De har styr på det hele, og du bliver inddraget i sejlerlivet om bord. Vi satser stærkt på også i 2022 at kunne tilbyde sejler ferie til RumRegatta.

BOOK din køje på Rom Regatta eller kontakt os for mere information.

Hvis I er en hel familie, kan I booke en skonnert helt for jer selv. Ellers sejler Skonnerten Lilla Dan togter i skolesommerferien, hvor man kan booke en køje pr. person. Togtplan for sejlsæsonen udkommer hvert år 1. februar. Her kan du kigge i Togtbrochure 2022 og blive inspireret til det sommertogt, du kunne tænke dig.

 

Togter i de danske farvande 2022

D.4-9 juli: Danmarkstogt 1

6 dage om bord på skonnerten med ombordstigning i Sønderborg mandag d. 4. juli 2022 kl. 12:00. Afslutning i Århus lørdag d.9 juli kl. 12:00.

Sejlads nord på igennem det smukke Alssund, udvalgte ankerplaser som Dyvig,
Genner Bugt. Igennem Lille Bælt og via Samsø og Tunø til Århus.

Sejlads til listige steder i naturskønne områder i Danmark hvor lokalbefolkningen ikke er fjendtlig! Du behøver ingen sejlerfaring for at kunne deltage i togtet. Sejler ferie togtet er tilegnet voksne over 16 år.

Pris pr. voksen deltager kr. 5.990,-

BOOK din køje på togtet eller kontakt os for mere information.

D.10-16 juli: Danmarkstogt 2

7 dage med afgang fra Århus søndag d. 10. juli kl. 16:00.
Afslutning i Nyborg lørdag d. 16. juli kl. 12:00.
Sejlads via Æbeltoft, Anholt, Samsø – og igennem Storebælt til Nyborg.

Pris pr. voksen deltager kr. 6990,-

Kontakt os for at booke din plads her.

D.17-23 juli: Danmarkstogt 3

7 dage med afgang fra Nyborg søndag d. 17. juli kl. 16:00.
Afslutning i Bogense lørdag d. 23. juli kl. 12:00.
Sejlads fra Nyborg igennem Svendborgsund til øerne i farvandet Syd for Fyn til
Bogense.

Pris pr. voksen deltager kr. 6.990,-

Kontakt os for at booke din plads her.

D.31 juli – 6 august: Danmarkstogt 5

7 dage med afgang fra Svendborg søndag d. 31. juli kl.
16:00. Afslutning i København lørdag d. 6. august kl. 12:00.
Bornholm rundt via Grønsund, ud til Christiansø og ned langs østkysten via
Allinge, Gudhjem eller Svaneke og retur til København.

Pris pr. voksen deltager kr. 6.990,-

Kontakt os for at booke din plads her.

Sejlferie er garanti for havudsigt og frisk søluft

Du får masser af frisk luft, nye venner og uforglemmelige oplevelser på disse rejser. Tag en dukkert fra skibssiden, når vi ligger for anker eller nyd solen på en fredfyldt plet på dækket.

Sejlerferie er for alle – også dig som aldrig har sejlet før, for børn og for voksne. Barn under 12 år deltager til halv pris. Du bestemmer selv, hvor meget af det sejladsmæssige du vil deltage i om bord.

Aktiv sejlferie giver indhold, samvær og hygge

Vores dygtige besætninger skaber hygge og stemning om bord, men de deler også ud af deres viden. Du kan derfor komme til at navigere og stå til rors med kaptajnen, sætte sejl, binde knob og lave mad i kabyssen, hvis du vil. At sejle for vinden kan næppe blive en mere CO2-neutral sommerferie.

På de fleste sejlerferier er gæsterne delt op i hold med forskellige opgaver. Det giver indhold og samvær og betyder, at alle lærer rutinerne om bord på et gammelt sejlskib.

Sejlerferie kan også være kapsejlads og udlandstogt

Vores sejlskibe deltager hvert år i forskellige togter og kapsejladser, og du kan holde din sejlferie sammen med os på disse bæredygtige sommerferie ture.

Sejlferien kan gå til den svenske skærgård, RomRegatta i Tyskland og til Skt. Petersborg. Du kan også deltage i kapsejladserne Fyn Rundt eller Limfjorden Rundt for bevaringsværdige sejlskibe.

Så sejler vi om kap om dagen og fester i havnene sammen med de andre deltagere om aftenen. Kontakt os for at høre om årets togter og finde frem til netop den sejlferie, der passer til dig. Du kan booke din køje på Fyn Rundt om bord på skonnerten her.

Weekend sejltur til Hven

I 2021 udvidede vi mulighederne for at komme ud og sejle med en historisk skonnert og tilbyder en sejltur, der strækker sig over en weekend til Hven. Book din køje her

Prøv en mini sejlferie fra København på 2 timer

Skal du lige prøve det af, kan du deltage i en lille tursejlads eller havnerundfart fra KBHs havn nær Nyhavn. De varer 2 timer og giver et lille indblik i, hvad en sejlferie, er allerede når I sejler ud af Københavns kanaler.

Har du brug for flere informationer, så er du velkommen til at kontakte De Forenede Sejlskibe. Du kan også læse mere om:

Skonnerten Lilla Dan sejler flere togter – nogle år til den svenske Skærgård f.eks. Koster Øerne eller norske Skærgård andre år i DK til de danske øriger f.eks. Bornholm eller Det sydfynske Øhav. Du kan få inspiration i togtplanen efter en sejlferie i Togtbrochure 2022.