Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Polterabend

Sjove polterabend aktiviteter til søs i eksklusive maritime rammer

Skal du arrangere en polterabend eller polteraften, som nogen kalder det? Og mangler du idéer og forslag til sjove lege og aktiviteter nær Nyhavn? Leder du efter, hvem der kan hjælpe dig?

En polterabend for rigtige kvinder

En sejlende polteraften er noget andet for kvinder. I vil nyde romantikken om bord, mens I beskuer de rigtige sømænd, hvor mange er kvinder, hale sejlene op og betvinge vindens og havets kræfter.

I vil nyde den smukke udsigt over havet over et glas bobler og en lækker brunch, mens snakken går, og solen bruner jer. De vuggende bevægelser fra skibet er beroligende wellness i sig selv.

En polterabend for rigtige mænd

Så spring om bord på en af vores skonnerter i Københavns Havn, så sætter vi kurs ud på havet. Her kan I lege rigtige mænd og sætte jer selv på prøve, mens I bruger kræfterne på at sætte sejl.

Det er en helt særlig oplevelse at sætte sejl og mærke, hvordan vinden trækker skibet fremad. Ved at justere på sejlenes vinkel kan man styre retningen på skibet. Det er i sig selv en matematisk udfordring at finde ud af, hvordan det virker.

Når det er gjort, kan I spise brunch og hygge jer med hvem hvad hvor quiz, spil og andre lege.

Hvem arrangerer jeres polterabend til søs?

Uanset, hvem der arrangerer jeres polterabend, vil vi gerne i dialog med jer, så vi kan udveksle idéer og forslag, som passer til selskabet og den kommende brud eller brudgom. Det er vigtigt for os, at det bliver en god oplevelse for alle.

Hvordan foregår en polterabend på en skonnert?

En polterarbend til søs er for jer, der ønsker kvalitetstid med sine venner! Vi anbefaler, at en sejltur varer mindst tre timer, så I får tid til at sætte sejl og nyde at sejle for sejl. Her er et forslag til et program, som også kan vare fire til fem timer:

Kl. 10.00 Skipper byder velkommen om bord og fortæller om dagens sejlads.
Kl. 10.15 Vi sejler ud langs kysten. Vi sætter sejl, og I er velkomne til at deltage.
Kl. 11.00 Brunch serveres på dækket eller i salonen, hvorefter I hygger jer i hinandens selskab.
Kl. 13.00  Vi ankommer igen til KBH efter nogle sjove timer sammen.

Hvor sejler vi fra, og hvor sejler vi hen?

Vores skonnerter har hjemhavn i København. Men vi kan også sejle ud fra Tuborg Havn eller fra havnene i Skovshoved, Rungsted, Helsingør, Dragør eller Kastrup Havn (også kaldet Scanport) eller en hvilken som helst anden havn i Øresund og Danmark.

Vi sejler eksempelvis gerne ud fra Rungsted for senere at lande i København. I København kan I nyde synet af  Den lille Havfrue, Operaen, Amalienborg og Skuespilhuset inden vi lægger til foran Copenhagen Admiral Hotel.

Er udgangspunktet København sætter vi sejl, så snart vi har passeret Nordre Toldbod og kurs mod Trekroner Søfort. Skipper tager bestik af vinden og sætter kursen. Den kan gå nordpå langs Sjællands smukke kyst. En sydøstlig kurs vil bringe os forbi de andre fort-anlæg i havnen, Amager Strandpark og den arkitektoniske perle, Den Blå Planet.

Bag den flade ø, Saltholm, rejser det imponerende bygningsværk, Øresundsbroen, sig. Et eller andet sted ude omkring Kastrup eller den charmerende Dragør Havn vender vi rundt og sætter kursen tilbage mod København.

Hvordan booker I en polterabend til søs?

Vores båd udlejning priser for en 3 timers sejltur starter fra 526- kr./pers. ved 24 pers. Hertil kan I vælge, hvad I ønsker af mad om bord. Kontakt os, inden I booker, så vi kan få afstemt forventningerne.