Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Konfirmation

En konfirmation på en skonnert er noget helt særligt. Især hvis man er en frisk dreng eller pige

De historiske og maritime rammer giver mulighed for samlende aktiviteter og et godt grin. Det er noget, de unge vil sætte pris på til deres konfirmation eller nonfirmation.

Konfirmanden nyder at være midtpunkt, men også at være det i uhøjtidelige rammer, hvor sømandsgloser er naturlige og befriende. Besætningen er med til at skabe den gode stemning.

Et sejlskib til de fleste konfirmationer

Konfirmanden kan få plads ved roret sammen med kaptajnen og sætte kursen for sin nye fremtid. I første omgang til en ankerplads, hvor festen og talerne kan holdes.

De Forenede Sejlskibe har tre skonnerter i forskellige størrelser, der passer til de fleste konfirmationer.

Hvor sejler vi hen?

Hvis udgangspunktet er København, går turen ofte nordpå. Når Trekroner Søfort er passeret, og vi har Københavns mange tårne i baggrunden, sætter vi sejl.

Alt efter vinden, sætter skipper for eksempel kursen langs den smukke nordsjællandske kyst forbi Charlottenlund Fort, Tuborg og Skovshoved Havn. Mellem skovene, der går helt ned til kysten, vil Eremitagen tage sig smukt ud.

I klart vejr kan vi se den svenske ø Hven, inden vi vender skonnerten over stag og pejler os tilbage til København efter Grundtvigskirken, der er Danmarks største murstensbyggeri.

Vores anbefaling er at lytte til Kaptajnen, som vil foreslå jer den bedste sejlads på dagen, når han har fået dagens vejrudsigt og kender bl.a. vindretning og -styrke.

Vejret er stort set aldrig for dårligt til at vi kan sejle ud med et festligt arrangement om bord på vores skibe, og skulle tilfældet være, betaler vi jer skibslejen tilbage. Ud fra mange års erfaring kan vi sige, at det er mindre end 1 ud af 100 sejladser, hvor kaptajnen vurderer, at sejladsen ikke kan ske uden for havnen. Men festen kan stadig foregå om bord enten langs kaj eller med sejlads rundt i Københavns Havn. Her kan du læse mere om vores Vejrgaranti.

Ideer til fejring af dagen

Ideer til en konfirmation kan også være at fejre dagen med en reception, mens skibet ligger langs kaj. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en konfirmation, non-firmation eller 15 års fødselsdag til jeres dreng eller pige.