Havnerundfart København

For English please click Harbour Cruises

Tag på havnerundfart og oplev broerne i København åbne sig

Tag på en unik havnerundfart i Københavns Havn med et af De Forenede Sejlskibes smukke træskibe. Det er en stor oplevelse at sejle i havnen med en af vore skonnerter med udsigt over kajkanten – et perfekt alternativ til en kanalrundfart nede i små, lave motorbåde.

Sådan forløber rundfarten

Når I er kommet om bord, byder kaptajnen velkommen mens skibet roligt lægger fra kaj.

På denne sejlads sejler den historiske skonnert langsomt rundt Kvæsthusmolen med udsigt til Operaen. Herefter går turen forbi Skuespilhuset med kurs mod den første bro, Inderhavnsbroen.

Fra Inderhavnsbroen ses Papirøen (under ombygning) til bagbord og Nyhavn til styrbord. Inden vi når Knippelsbro, er der kig til Cirkelbroen og ind i kanalen ved Børsen og Christiansborg.

LÆS OGSÅ: Sejltur til Hven

Når vi passerer Den Sorte Diamant og Langebro åbner sig, bliver det næsten majestætisk.

BEMÆRK: Den 5. august er der reparationer på Langebro og efter Knippelsbro er åbnet, er Havnerundfarten er omlagt til Refshaleøen og Nordhavn.

Efter Langebro begynder Københavns Havn at forandre sig med Bølgen og Islands Brygge, Bryggebroen med Cykelslangen og helt ned til Sydhavnen, hvor der bygges på livet løs.

Teglværksbroen og Sluseløbet bliver turn-around, og I må op på cyklen, hvis I vil se Belvederebroen, der slutter Havneringen, når vi er vel tilbage på Admiralkaj efter at have nydt udsigten, som bare ikke fås bedre.

Besætningen fortæller gerne mere om skibet under sejladsen.

Sejlplan for havnerundfart 2019

I 2019 sejler vi fra mandag den 24. juni til mandag den 5. august 2019 (begge dage inklusive). Tidspunkter vi sejler fra Admiralkaj ved Admiral Hotel er klokken 19.30. Mødetid er 15 minutter før tidspunkt for afgang.

En sejltur rundt i Københavns Havn varer 2 timer. Det er en god idé at holde øje med vejrudsigten og tag tøj på efter den. Vi aflyser ved ekstreme vejrforhold.

LÆS OGSÅ: Se København fra vandsiden på en tursejlads

Priser på havnerundfart

Pris for én voksen: 400 DKK.
Pris for ét barn: 200 DKK. Børn under 12 år skal være ifølge af en voksen.
Prisen er inklusiv frugt og en fadøl eller sodavand til hver.

Kontakt os hvis I er en større gruppe, så kan vi arrangere en tur specielt for jer.

Betaling sker online i forbindelse med bestilling. Alternativt kan I betale kontant i danske kroner, når I går om bord på skonnerten. Vi modtager også Dankort, MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V pay, Visa Electron, JCB, Diners Club, China Union Pay, Discover.

Kunne du tænke dig at hjælpe besætningen med at sætte sejl ? Så se mere her: Tursejladser ud af Københavns Havn

Bestil og køb billetter online

Du kan vælge at tage chancen og møde op på Admiralkaj, hvor skibene ligger. Men der er begrænsede pladser og afgange kan være udsolgte, så det er mest sikkert at booke på forhånd ved at gå til webbutikken her. Se købsbetingelser.

LÆS OGSÅ: Få inspiration til en sjov fødselsdag til søs