Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Fyn Rundt

Sejl med os på den traditionsrige kapsejlads Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe

Det er hvert år i uge 30. Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe startede i 1982. Der er masser af stemning og sammenhold til søs og på land, når vi sejler fra havn til havn rundt Fyn.

Hver dag sejler vi kapsejlads i de historiske træskibe, og hver aften går vi ind i en ny havn, hvor der er fest og folk på kajen. I år sejler vi Classic Fyn Rundt med alle tre skonnerter Lilla Dan og Halmø.

Aktiv ferie Fyn Rundt på de gamle træskibe

Vi sejler, så alle kan være med: unge og gamle, sejlere og landkrabber, familier og singler. Alle deltager aktivt i sejladsen – dygtigt vejledt af vores professionelle besætning.

Nyd den salte luft og deltag i navigation og sejlføring, når det er mest optimalt. Det er aktiv ferie, der giver et indblik i en helt speciel verden.

Er du ubefaren, vil du hurtigt mærke, hvordan sejlene fungerer, og livet til søs leves. Du vil indgå i vagtplanen og deltage i alt fra sejlsætning til madlavning.

Programmet for kapsejladsen Fyn Rundt 2021

Syv dage med påmønstring i Svendborg søndag den 25. juli 2021 kl. 16. Afslutningsfest i Middelfart fredag den 30. juli om aftenen for alle skibenes besætninger og gæster. Du afmønstrer lørdag den 31. juli kl. 12 i Middelfart.

Sejlplan for kapsejladsen

Mandag den 26. juli Svendborg – Ærøskøbing
Tirsdag den 27. juli Ærøskøbing – Fåborg
Onsdag den 28. juli Fåborg – Ankerplads
Torsdag den 29. juli Ankerplads – Assens
Fredag den 30. juli Assens – Middelfart

Priser for en dag eller hele ugen Fyen Rundt 2021

Pris pr. voksen deltager kr. 6450,- incl. skibskost og sunde drikkevarer. Om bord på Lilla Dan kan børn under 12 år deltage til halv pris. Pris pr. deltager for en enkelt dag kr. 975,-. Deltager du en enkelt dag, kan du kun overnatte, hvis togtet ikke er fuldtegnet, hvilket det normalt er.

Vil du vide mere, eller vil du bare sikre dig en køje til dig selv eller hele familien, så kontakt De Forenede Sejlskibe. Skonnerten Lilla Dan sejler i 2021 flere togter. Se mere om togterne i Togtbrochure 2021.

I 2020 blev selve kapsejladsen aflyst, og togtet blev sejlet på alternativ vis. Vi håber selvfølgelig restriktioner ikke umuliggør en kapsejlads i 2021, men ellers sejles igen alternativ sejlads. Læs også om vores COVID-19 tiltag.