Fyn Rundt

Sejl med os på den traditionsrige kapsejlads Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe

Det er hvert år i uge 30. Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe startede i 1982. Der er masser af stemning og sammenhold til søs og på land, når vi sejler fra havn til havn rundt Fyn.

Hver dag sejler vi kapsejlads i de historiske træskibe, og hver aften går vi ind i en ny havn, hvor der er fest og folk på kajen. I år sejler vi Classic Fyn Rundt med alle tre skonnerter Lilla Dan Halmø og Mira.

Aktiv ferie Fyn Rundt på de gamle træskibe

Vi sejler, så alle kan være med: unge og gamle, sejlere og landkrabber, familier og singler. Alle deltager aktivt i sejladsen – dygtigt vejledt af vores professionelle besætning.

Nyd den salte luft og deltag i navigation og sejlføring, når det er mest optimalt. Det er aktiv ferie, der giver et indblik i en helt speciel verden.

Er du ubefaren, vil du hurtigt mærke, hvordan sejlene fungerer, og livet til søs leves. Du vil indgå i vagtplanen og deltage i alt fra sejlsætning til madlavning.

Programmet for kapsejladsen Fyn Rundt 2019

Syv dage med påmønstring i Bogense søndag den 21. juli 2019 kl. 16. Afslutningsfest i Fåorg fredag den 26. juli om aftenen for alle skibenes besætninger og gæster. Du afmønstrer lørdag den 27. juli kl. 12 i Fåborg.

Sejlplan for kapsejladsen

Mandag den 22. juli Bogense – Fredericia
Tirsdag den 23. juli Fredericia – Assens
Onsdag den 24. juli Assens – Sønderborg
Torsdag den 25. juli Sønderborg – Marstal
Fredag den 26. juli Marstal – Fåborg

Priser for en dag eller hele ugen Fyen Rundt 2019

Pris pr. voksen deltager kr. 6.150,- incl. skibskost og sunde drikkevarer. Om bord på Lilla Dan kan børn under 12 år deltage til halv pris. Pris pr. deltager for en enkelt dag kr. 900,-. Deltager du en enkelt dag, kan du kun overnatte, hvis togtet ikke er fuldtegnet, hvilket det normalt er.

I vores Webshop kan du booke køje om bord på Skonnerten Mira – men skynd dig – køjerne plejer at blive udsolgt hurtigt.

Vil du vide mere, eller vil du bare sikre dig en køje til dig selv eller hele familien, så kontakt De Forenede Sejlskibe. Skonnerten Lilla Dan sejler i 2019 flere togter. Se mere om Fyn Rundt i Togtbrochure 2019.