Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Fyn Rundt

Sejl med os på den traditionsrige kapsejlads Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe

Det er hvert år i uge 30. Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe startede i 1982. Der er masser af stemning og sammenhold til søs og på land, når vi sejler fra havn til havn rundt Fyn.

Hver dag sejler vi kapsejlads i de historiske træskibe, og hver aften går vi ind i en ny havn, hvor der er fest og folk på kajen. I år sejler vi Classic Fyn Rundt med alle skonnerter Lilla Dan og Halmø.

Aktiv ferie Fyn Rundt på de gamle træskibe

Vi sejler, så alle kan være med: unge og gamle, sejlere og landkrabber, familier og singler. Alle deltager aktivt i sejladsen – dygtigt vejledt af vores professionelle besætning.

Nyd den salte luft og deltag i navigation og sejlføring, når det er mest optimalt. Det er aktiv ferie, der giver et indblik i en helt speciel verden.

Er du ubefaren, vil du hurtigt mærke, hvordan sejlene fungerer, og livet til søs leves. Du vil indgå i vagtplanen og deltage i alt fra sejlsætning til madlavning.

Programmet for kapsejladsen Fyn Rundt 2022

Syv dage med påmønstring i Bogense søndag den 25. juli 2022 kl. 16. Afslutningsfest i Middelfart fredag den 29. juli om aftenen for alle skibenes besætninger og gæster. Du afmønstrer lørdag den 30. juli kl. 12 i Svendborg.

Sejlplan for kapsejlads:
25. juli Bogense – Gamborg Fjord til ankers
26. juli Gamborg Fjord til ankers – Assens
27. juli Assens – Faaborg
28. juli Faaborg – Marstal
29. juli Marstal – Svendborg

Der er mulighed for at deltage i enkelte dagssejladser. For enkeltdagsdeltagere
vil det kun være muligt at overnatte, såfremt hele togtet ikke er fuldtegnet.

Priser for en dag eller hele ugen Fyn Rundt 2022

Pris pr. voksen deltager kr. 6.990,-
Pris pr. deltager for enkelt dag kr. 990,-

Om bord på Lilla Dan kan børn under 12 år deltage til halv pris.

Vil du vide mere, eller vil du bare sikre dig en køje til dig selv eller hele familien, så kontakt De Forenede Sejlskibe. Skonnerten Lilla Dan sejler i 2022 flere togter. Se mere om togterne i Togtbrochure 2022.