Fyn Rundt

Sejl med os på den traditionsrige kapsejlads Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe

Det er hvert år i uge 30. Der er masser af stemning og sammenhold til søs og på land, når vi sejler fra havn til havn rundt Fyn. Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe startede i 1982.

Hver dag sejler vi kapsejlads i de historiske træskibe, og hver aften går vi ind i en ny havn, hvor der er fest og folk på kajen. I år sejler vi Classic Fyn Rundt med de to skonnerter Lilla Dan og Mira.

Aktiv ferie Fyn Rundt på de gamle træskibe

Vi sejler, så alle kan være med: unge og gamle, sejlere og landkrabber, familier og singler. Alle deltager aktivt i sejladsen – dygtigt vejledt af vores professionelle besætning.

Nyd den salte luft og deltag i navigation og sejlføring, når det er mest optimalt. Det er aktiv ferie, der giver et indblik i en helt speciel verden.

Er du ubefaren, vil du hurtigt mærke, hvordan sejlene fungerer, og livet til søs leves. Du vil indgå i vagtplanen og deltage i alt fra sejlsætning til madlavning.

Programmet for kapsejladsen Fyn Rundt 2018

Syv dage med påmønstring i Bogense søndag den 22. juli 2018 kl. 16. Afslutningsfest i Svendborg fredag den 27. juli om aftenen for alle skibenes besætninger og gæster. Du afmønstrer lørdag den 28. juli kl. 12 i Svendborg.

Sejlplan for kapsejladsen

Mandag den 23. juli Bogense – Middelfart
Tirsdag den 24. juli Middelfart – Assens
Onsdag den 25. juli Assens – Ærøskøbing
Torsdag den 26. juli Ærøskøbing – Fåborg
Fredag den 27. juli Fåborg – Svendborg

Priser for en dag eller hele ugen Fyen Rundt 2018

Pris pr. voksen deltager kr. 6.050,- incl. skibskost og sunde drikkevarer og kr. 6.100,- om bord på Mira. Om bord på Lilla Dan kan børn under 12 år deltage til halv pris. Pris pr. deltager for en enkelt dag kr. 900,-. Deltager du en enkelt dag, kan du kun overnatte, hvis togtet ikke er fuldtegnet, hvilket det normalt er.

I vores Webshop kan du booke køje om bord på Skonnerten Mira – men skynd dig – køjerne plejer at blive udsolgt hurtigt.

Vil du vide mere, eller vil du bare sikre dig en køje til dig selv eller hele familien, så kontakt De Forenede Sejlskibe. Skonnerten Lilla Dan sejler i 2018 flere togter. Se mere om Fyn Rundt i Togtbrochure 2018.