Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Fødselsdagsfest

Sjov fødselsdagsfest til søs

Læs om vores COVID-19 tiltag.

Mangler du en anderledes og sjov idé til, hvor du skal holde f.eks. din fødselsdagsfest. Så sæt alle sejl og hold en aktiv fest, som gæsterne vil huske til evig tid.

Hold festen om bord på et træskib

Hold fødselsdagen med mad om bord på et af vores historiske, stolte træskibe med udgangspunkt fra eksempelvis Københavns Havn. Gæsterne kan være med til at sætte sejl – og det er god underholdning.

Selskabssange til søs og solnedgang, middag i salonen og kaffe på dækket eller harmonika og fællessang. Det er den slags situationer, der kan gøre fødselsdagsfester til en helt uforglemmelig oplevelse. Tænk bare på den perfekte ramme, sejlskibet vil være, til de billeder, som du og gæsterne vil tage i løbet af dagen eller aftenen.

Du skal bare skrive indbydelsen – resten klarer vi. Om du fylder 40 år, 60 år eller for den sags skyld 70 år, er underordnet – vi skal nok sørge for, at alle kan komme trygt om bord og omkring på skonnerten.

Læs også: Inspiration til fødselsdagsinvitationen.

Én af flere idéer til en fødselsdagsfest på vandet

Vi er jo et flydende selskabslokale og derfor meget fleksible med hensyn til, hvor og hvordan det skal foregå. Her er et forslag til, hvordan fødselsdagsfesten kunne forløbe:

Kl. 18.00 Vi byder velkommen om bord og en velkomstdrink kan serveres.
Kl. 18.15 Vi sejler ud og ser KBH fra søsiden. Vi sætter sejl, og I må meget gerne deltage. I kan også selv komme med noget sjov underholdning, musik eller fællessang for 50 års fødselaren.
Kl. 19.00 Middagen serveres på dækket eller i salonen. Hvor det skal være, er op til vejret og jeres ønsker.
Kl. 21.00 Vi vender om og begynder stille og roligt at sejle tilbage. Imens serverer vi kaffe, hvorefter vi pakker sejl og nyder solnedgangen.
Kl. 23.00 Vi er vel tilbage i havn efter nogle uforglemmelige timer sammen.

Hvis I har lyst, kan dagen også begynde med en reception for mange gæster, inden I stikker til søs med de nærmeste venner og familie, som en surprise sejlads for fødselaren.

Kontakt os med jeres egne personlige idéer, så skal vi nok sammensætte fødselsdagsfesten – helt efter jeres ønske.

Læs også: Gaver til sejleren