Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Bryllup

Oplev en romantisk bryllupsfest om bord på en skonnert, mens den glider langsomt gennem vandet langs kysten

Tag imod gæsterne i Københavns Havn eller en anden havn i Øresund, hvor skibet ligger ved kaj.

Gå om bord i eventyret og nyd den charmerende og romantiske stemning sammen med gæsterne.

Romantisk bryllupsfest uden sidestykke

Det bliver en bryllupsfest uden sidestykke. Her vil smukke ord brænde sig fast i hukommelsen sammen med den skønne udsigt, duften af hav, smagen af mad og perlende vin.

Kast anker et sted langs kysten og nyd nuet i en rolig og uforstyrret bugt. Det er vigtigt at værne om jeres romantiske dag, og gæsterne vil nyde de mange indtryk om bord. Forestil jer brudevalsen på skibets dæk… Det bliver ikke mere romantisk.

Hvor sejler vi fra, og hvor kan vi sejle hen?

Vores skonnerter har hjemhavn i København. Men vi kan også sejle ud fra Tuborg Havn eller fra havnene i Skovshoved, Rungsted, Helsingør, Dragør eller Kastrup Havn (også kaldet Scanport) eller en hvilken som helst anden havn i Øresund.

Vi kan også sejle ud fra eksempelvis Rungsted og lande i København. I København kommer vi forbi Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg og Den lille Havfrue.

Er udgangspunktet København, sætter vi sejl, så snart vi har passeret Trekroner Søfort. Skipper tager bestik af vinden og sætter kursen. Den kan gå nordpå langs Sjællands smukke kyst. En sydøstlig kurs vil bringe os forbi de andre fort-anlæg i havnen, Amager Strandpark og den arkitektoniske perle, Den Blå Planet.

Bag den flade ø, Saltholm, rejser det imponerende bygningsværk, Øresundsbroen, sig. Et eller andet sted ude omkring Kastrup eller den charmerende Dragør Havn vender vi rundt og sætter kursen tilbage mod København. Læs også om vores Vejrgaranti.

Vi anbefaler at lytte til Kaptajnen, som vil foreslå jer den bedste sejlads på dagen, når han har fået dagens vejrudsigt og kender bl.a. vindretning og -styrke. Så kan I give slip og bare og nyde dagen.

LÆS OGSÅ: Hvad skriver man i en bryllupsinvitation

Hvis I har lyst, kan dagen også begynde med en reception for mange gæster, inden de udvalgte stævner ud af havnen.

Priseksempel i 2022: 687,- kr./pers. ved 30 pers. for en fem timers sejltur fra København. Bliver I færre eller flere – ønsker færre eller flere timer kan vi sende jer et tilbud ud fra jeres behov.

Kontakt os med jeres egne personlige idéer, så skal vi nok sammensætte en romantisk bryllupsfest – helt efter jeres ønske. Og husk at ideen også kan bruges eller genbruges til Kobberbryllup, Sølvbryllup eller Guldbryllup.