Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Barnedåb

Hold barnedåben eller navngivningen i unikke rammer på et sejlskib

En barnedåb eller navngivning fejret i de unikke rammer af et gammelt træskib ude på havet, hvor horisonten er lige så magisk og dragende, som livet er forunderligt. Kan I tænke jer bedre omgivelser for fejringen af jeres nyfødte baby?

Hvornår og hvordan foregår en barnedåb til søs?

Alle børn skal navngives inden 6 måneder, men I bestemmer selv, hvornår I vil fejre jeres barn. Mange gør det efter dåben i kirken. I kan også holde en navngivning med en reception for mange gæster, inden vi stikker til søs med de udvalgte. Sejladsens varighed kan vi tilpasse og I kan være med til at sætte sejl, hvis I har lyst. Vi sørger for mad, og hvis I har ideer til bordpynt, er I velkomne til at sætte jeres personlige præg.

Hvor sejler vi fra og hvor sejler vi hen?

De Forenede Sejlskibes tre skonnerter er hjemmehørende i Københavns Havn, men vi sejler også ud fra Tuborg Havn og havnene i Skovshoved, Rungsted, Helsingør, Dragør, Kastrup nu kaldet Scanport – ja en hvilken som helst større havn i Øresund i nærheden af jeres hjem eller foretrukne kirke.

Hvis udgangspunktet er Kbh., går turen ofte nordpå. Når Trekroner Søfort er passeret, og vi har Københavns mange tårne i baggrunden, er vi klar til at sætte sejl. Skipper bestemmer kursen, så den passer med vindretningen, og sejladsen bliver behagelig.

Invitation til barnedåb eller navngivning

Det er en god idé at skrive i invitationen, at dagens program byder på en sejltur, så gæsterne kan glæde sig. Her er et eksempel på et program:

Kl. 11.00 I kommer fra dåben i kirken, og skipper byder velkommen om bord og fortæller om dagens sejlads.
Kl. 11.15 Vi sejler op langs kysten. Vi sætter sejl, og I er velkomne til at deltage.
Kl. 13.00 Buffet serveres på dækket eller i salonen.
Kl. 15.00 Vi serverer kaffe eller en drink på dækket, mens I nyder sejladsen.
Kl. 16.00 Vi er vel tilbage i havn efter nogle hyggelige timer sammen.

Hvis I holder navngivning, og festen ikke skal holdes i forlængelse af søndagsgudstjenesten, kan den også arrangeres som en brunch om formiddagen eller en middag om aftenen. I kan også vælge, at selve sejladsen slutter f.eks. en time før, og at resten af arrangementet holdes langs kaj.

Hvordan booker I en barnedåb til søs?

Vores båd udlejning priser for en 5 timers sejltur starter fra 687,- kr./pers. ved 30 pers. i 2022. Hertil kan I vælge, hvad I ønsker af mad om bord. Kontakt os gerne for et tilbud, og hvis I har nogle idéer, I gerne vil vende med os.