Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

CITATER OM ARBEJDSGLÆDE

Sådan får du glade medarbejdere

Hvad skaber arbejdsglæde, og hvad er arbejdsglæde egentlig? Kloge hoveder har holdt lange arbejdsglæde foredrag. Der er skrevet tykke bøger om det. Her får du de 10 bedste arbejdsglæde citater – gode citater om arbejde fra en række meget forskellige mennesker.

Er du nysgerrig på, hvad der motiverer dine medarbejdere og gør dem glade? Arbejdsglæde er enormt vigtigt, for de fleste af os bruger rigtig meget tid på jobbet. Derfor er spørgsmål om glæde og trivsel på jobbet vigtige at stille.

Sidst i artiklen kan du blive inspireret af vores fem gode råd til at få glade medarbejdere. Men først arbejdsglædecitaterne.

10 citater om arbejdsglæde

Her får du et sammenkog af indsigtsfulde menneskers erfaring, små magiterninger af visdom og kloge ord om arbejdsglæde, som du kan tygge på i hverdagen eller hænge op på en seddel som en slags citatplakat:

 • ”Dovenskab kan virke attraktivt, men arbejde giver tilfredshed.”
  Anne Frank
 • ”Hvis du har det sjovt på dit job, bliver du mere effektiv.”
  Ukendt
 • ”Glæde på jobbet medfører perfektion i arbejdet.”
  Aristoteles
 • ”Det er sjovt at gøre det umulige.”
  Walt Disney
 • ”Find et arbejde du holder af, og du kan tilføje fem dage til hver uge.”
  Ukendt
 • ”Alle ønsker at blive værdsat, så hvis du sætter pris på nogen, skal du ikke holde det hemmeligt.”
  Mary Kay Ash
 • ”Sørg altid for at behandle dine medarbejdere nøjagtig som du vil have dem til at behandle dine bedste kunder.”
  Stephen Covey
 • ”Vælg et job du elsker, og du behøver aldrig at arbejde en eneste dag i dit liv.”
  Confucius
 • ”Sand motivation kommer fra præstationer, personlig udvikling, arbejdsglæde og anerkendelse.”
  Ukendt
 • ”Hvis du elsker dit arbejde – hvis du nyder det – er du allerede en succes.”
  Ukendt

Hvad er arbejdsglæde?

Arbejdsglæde er den glæde og tilfredshed, som man kan få, når man udfører sit arbejde. Når medarbejdere er glade for at gå på arbejde, bliver de mere engagerede og sygefraværet falder – og så er det selvsagt også bare sjovere og mere motiverende at være glad. Det passer også meget godt med de kloge citater ovenfor.

Sådan får du glade medarbejdere

Enhver arbejdsgiver og kollega sætter naturligvis pris på glade medarbejdere. Glade medarbejdere er mere effektive og giver bedre resultater. Det kræver god ledelse og mere end et godt citat.

Du kan heldigvis selv gøre utrolig meget for, at dine medarbejdere er tilfredse med dagligdagen på jobbet. Få inspiration i disse fem gode råd, som rigtig mange eksperter anbefaler, når arbejdsglæden skal styrkes:

 1. Bryd de vante rammer
 2. Tag ud i naturen
 3. Fejr jeres succeser
 4. Styrk kommunikationen
 5. Bevæg jer

Hos De Forenede Sejlskibe tilbyder vi skræddersyede firmaarrangementer og teambuilding for virksomheder. Med vores unikke events sørger vi for, at I kan bryde de vante rammer, komme ud i naturen og styrke samarbejdet i medarbejderflokken.

Det er sjovt og lærerigt at komme ud på havet, få vind i håret og opleve et rigtigt sejlskib på nært hold. En sejltur om bord på en klassisk skonnert ryster folk sammen, styrker kommunikationen og er en uforglemmelig oplevelse.

Selve det at sejle en skonnert – at bringe den i bevægelse – er en helt autentisk teambuildingøvelse. Ingen kan undværes, og alle må kende nødvendigheden af hinanden. Nøjagtig som i en virksomhed.

Læs og få mere information om De Forenede Sejlskibes firma sejlture i København eller en anden havn i Øresund.