Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

ÅBENT SKIB

Indbydelse til Åbent Skib 2019 onsdag 8. maj

Kom ned på Admiralkaj og se hvordan skibene er indrettede både oppe på dæk og under dæk i de hyggelige saloner – begge to har hver sit særkende. Vi byder på lidt til ganen, mens I nyder atmosfæren og levende kan forestille jer f.eks. jeres næste ledergruppe møde, sommerudflugt eller familie fest.

Program for Åbent Skib 2019 på Admiralkaj

1500 Kom om bord på skonnerten til Åbent Skib reception langs kaj
1515 Skonnerten Lilla Dan sejler ud på en lille prøvesejlads
1530 Skonnerten Halmø sejler ud på en lille prøvesejlads
1615 Skonnerten Lilla Dan er retur langs Admiralkaj
1630 Skonnerten Halmø er retur langs Admiralkaj
1700 Åbent Skib om bord på Danmarks eneste Romskib er slut

Her finder I Admiralkaj.

Vores 2 velholdte, nymalede og stolte skonnerter Halmø og Lilla Dan er klar til sejlsæsonen, og vi glæder os til sommerens mange sejladser. Vi tilbyder aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding, firmaevents og andre erhvervsrelaterede arrangementer til skønne sejlferier, dagture, fester, togter og andre uforglemmelige oplevelser.

LÆS OGSÅ: Danmarks eneste Romskib

Vi byder op til sejlads

Vi byder op til en lille prøve sejlads, som du kvit og frit kan sige ja til. Skynd dig at sende en mail til info@deforenedesejlskibe.dk mærket “Åbent Skib 2019” og skriv, om du godt kunne tænke dig at prøve at sejle med på enten Lilla Dan eller Halmø. Eller om du ønsker at deltage i receptionen langs kaj, hvor der også vil være mulighed for at se Lilla Dan og Halmø, når de altså ikke er ude og sejle.

Vi skal nok give hurtigt besked, om du er blandt de heldige, der kan komme med ud på sejladsen om bord på Skonnerten Lilla Dan eller Halmø. Først til mølle princippet gælder…

Romsmagning

Romforedrag og sejlads er velegnet som en event for de særligt udvalgte kunder i virksomheden eller som led i en eksklusiv dame- eller herretur f.eks. en polterabend. Det originale duftindtryk og de hyggelige, maritime omgivelser om bord på skonnerten er med til at understrege smagen af de gyldne dråber.

Læs mere om mulighederne for et firmaarrangement til søs eller teambuilding for personalet.

Klimavenlig Sejlferie

Da vi kun har ganske få køjer tilbage på togterne, har vi udvidet mulighederne med endnu et togt i uge 29 om bord på skonnerten. Så puds CO2-glorien og book en køje på en sejlferie.

Nyhedsbrev udsendt 2.5.2019.