Vi ♥️ glade kunder ⭐⭐⭐⭐⭐ | Ring 30 50 60 90 Kontakt os

Træskibene

Velkommen om bord på to velholdte træskibe

Til daglig har de gamle træskibe hjemhavn ved kajen bag Admiral Hotel tæt på Nyhavn. Her fungerer de som et
maritimt og aktivt oplevelsescenter med aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding og andre erhvervsrelaterede
arrangementer til skønne sejlferier, dagture, events, fester, kapsejladser Fyn og Limfjorden Rundt, togter m.m.

Lilla Dan

Den røde topsejlskonnert Lilla Dan blev bygget i 1951 som skoleskib for rederiet J. Lauritzen. Lilla Dan har plads til 40 gæster på dagture og 12-16 overnattende på åben banje.

Læs mere om Skonnerten Lilla Dan her

Halmø

Skonnerten Halmø har bl.a. sejlet med jøder under 2. verdenskrig og øl i efterkrigsårene. I dag sejler hun med op til 42 gæster på dagture og 10 overnattende i 2-4 personers kahytter.

Læs mere om Skonnerten Halmø her

Mad om bord

Forplejning er lavet af de dygtige kokke fra SALT restaurant på Copenhagen Admiral Hotel og kan nydes enten i skibenes hyggelige saloner eller under den høje himmel rundt omkring på dæk.

Vælg lækkerrier fra kabyssen her

Kaptajn Jesper Hjorth Johansen

Jesper Hjorth Johansen har været kaptajn på LILLA DAN siden 2001. Før det har han også sejlet Halmø og en lang række andre skonnerter. Læs mere...

Kaptajn Emil Ankerstjerne

Emil Lind Ankerstjerne er uddannet navigatør fra Marstal, begejstret for de flotte træskibe og har været kaptajn på skonnerten Halmø siden 2018. Læs mere...

Skibslejepriser

Lej en af vore to velholdte skibe for en halv, en hel eller flere dage. Formålet bestemmer I selv. Få gode ideer til indholdet ved at læse om firma sejlture, sejlferie eller en anden familie fest.